×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-12-15
Brāļiem Šiciem 4.vieta, Elīzai Tīrumai 16.vieta

Kanādā Kalgari trasē „Viessmann” Pasaules kausa izcīņas 3.posmā kamaniņu sportā, 16 ekipāžu konkurencē cīnījās arī Latvijas komanda – Andris Šics/Juris Šics. Pirmo braucienu brāļi veica 44.040 sekundēs un ierindojās 4.vietā. Otrajā mēģinājumā mūsu ekipāža uzlaboja savu sniegumu un finišēja pēc 43.987 sekundēm, kas ļāva braucienā būt otrai spēcīgākai ekipāžai.

Divu braucienu summā uzrādot laiku 1 minūte 28.027 sekundes Andris Šics/Juris Šics Pasaules kausa 3.posmā izcīnīja 4.vietu.

Uz starta devās arī 24 dāmas starp kurām bija Latvijas izlases līdere Elīza Tīruma. Elīza pirmo braucienu veica 47.669 sekundēs un ieņēma 14.vietu. Otrais brauciens viņai tik labi nepadevās - 47.813 sekundes un 16.vieta. Divu braucienu summā uzrādot laiku 1minūte 35.482 sekundes Elīza Pasaules kausa 3.posmā palika 16.vietā. Sacensību uzvarētājai Geisenberger Natalie no Vācijas Elīza piekāpās par 1.622 sekundēm.

Izlases vecākais treneris Kaspars Dumpis ar Elīzas sniegumu ir apmierināts, jo viņa šajā trasē startēja pirmo reizi un vērā jāņem arī fakts, ka Elīza startēja ar vēl neizārstētām traumām, kuras guva iepriekšējā posmā ASV.

Informācija no kamanas.lv


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi