×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-12-19
Mores muzejā labiekārtota apkārtne un izveidota ekspozīciju telpa

Biedrība „Mores muzejs” ar Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai atbalstu šogad īstenojusi trīs projektus.

Projekta Nr.13-04-LL01-L413201-000015 „Publiskās infrastruktūras pilnveidošana pakalpojumu kvalitātes un pieejamības uzlabošanai Mores muzeja teritorijā” ietvaros uzbūvēta plaša nojume pasākumiem muzeja teritorijā, nobruģēts laukums un celiņi, nodrošinot teritoriju pieejamu cilvēkiem ratiņkrēslos. Būvdarbus veica SIA „Aurum Būve”. Projektam piesaistītais finansējums 14 228.72 eiro.

Projekta Nr. 14-04-LL01-L413201-000001 „Aprīkojuma iegāde sabiedrisko aktivitāšu dažādošanai un kvalitatīvai nodrošināšanai Mores muzeja teritorijā” ietvaros, iegādāti un uzstādīti četri galdu un solu komplekti sabiedriskām aktivitātēm brīvā dabā muzeja teritorijā un volejbola laukuma aprīkojums sportiskām aktivitātēm. Projekta finansējums 2540.73 eiro.

Projekta Nr. 14-04-LL01-L 413202-000007 „Kultūrvēsturisko priekšmetu ekspozīcijas telpa-noliktava Mores muzeja teritorijā” ietvaros uzbūvēta noliktavas ēka, kurā eksponāti būs pieejami apskatei arī muzeja apmeklētājiem. Būvdarbus veica SIA „Aurum Būve”. Projekta finansējums 12 664.44 eiro.


Informāciju sagatavoja:
Biedrības „Mores muzejs” valdes priekšsēdētāja
Anta Brača


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi