×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-01-10
Skolas aicina iesaistīties Pasaules čempionāta kamaniņu sportā norisēs

Ar svinīgu atklāšanas ceremoniju un dalībnieku parādi 13.februārī plkst.18.00 Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā dos startu 45.FIL Pasaules čempionātam kamaniņu sportā, kas Siguldā norisināsies no 9.-15.februārim Bobsleja un kamaniņu trasē „Sigulda”.

Lai sekmīgi noritētu plānotās aktivitātes, Siguldas novada pašvaldība aicina Siguldas novada skolas iesaistīties Pasaules čempionāta skolu programmas īstenošanā, apgleznojot T-kreklus kādas dalībvalsts krāsās un piedaloties sportistu parādes alejas veidošanā, atklāšanas ceremonijas laikā, 13.februārī no plkst.17.30 – 18.15 Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā. Skolēnu līdzdalība Pasaules čempionāta aktivitātēs dos iespēju klasēm nopelnīt punktus Siguldas novada pašvaldības konkursam „Gada labākā klase Siguldas novadā”, ja aktivitātē ir piedalījušies vismaz 50% skolēnu no attiecīgās klases.

Informācija par Pasaules čempionāta dalībvalstīm kreklu apgleznošanai tiks nosūtīta izglītības iestādēm, bet pieteikšanās sportistu parādes alejas veidošanai ir atvērta un klašu pieteikumus sūtīt līdz 5.februārim uz e-pastu – zanda.abzalone@sigulda.lv, norādot :

  • skolu, klasi;
  • plānoto skolēnu skaitu dalībai sportistu parādes alejas veidošanā;
  • kontaktpersonas telefona numuru, e-pastu.


Akcijā īpaši tiek aicināti iesaistīties 7.-9.klašu skolēni, bet priecāsimies arī par jaunāku klašu izrādīto aktivitāti. Tāpat aicinām ikvienu Siguldas novada iedzīvotāju un viesi nepalikt mājās, bet iesaistīties Pasaules čempionāta norisēs Siguldā.
 
Pasaules čempionāts kamaniņu sportā ir 2015.gada atbildīgākās un nozīmīgākās sacensības kamaniņu sportā pasaulē, un sportistiem, kā mūsu tā arī citu komandu dalībniekiem, būs nepieciešams īpašs atbalsts. Tiek plānots, ka sacensībās piedalīsies sportisti no 30 valstīm.

Pasaules čempionāta kamaniņu sportā programma:


13. februārī   
9.30 Priekšsacīkstes Bobsleja un kamaniņu trasē
18.00 Sacensību dalībnieku parāde no Siguldas novada Kultūras centra līdz Siguldas dzelzceļa stacijas laukumam.
18.15 Atklāšanas ceremonija Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā.

14. februārī   

10.10 1.brauciens / divvietīgās ekipāžas
11.30 2.brauciens / divvietīgās ekipāžas
12.30 1.brauciens / sievietes
14.00 2.brauciens / sievietes
18.00 Apbalvošanas ceremonija Siguldas dzelzceļa laukumā.

15. februārī  
10.10 1.brauciens / vīrieši
12.10 2.brauciens / vīrieši
14.00 Komandu stafete
15.30 Apbalvošanas ceremonija Bobsleja un kamaniņu trasē


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi