×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-01-22
Bērnudārza „Ieviņa” bērni apmeklē zinātkāres centru „Zili brīnumi”

Lai iedvesmotu audzēkņus un pateiktu paldies par padarīto Ekoskolu Globālajās Rīcības dienās, Siguldas bērnudārza „Ieviņa” sagatavošanas grupas bērniem tika pasniegta balva – zinātkāres centra „Zili brīnumi” apmeklējums Rīgā.

Ekoskolu Globālās Rīcības dienas noslēdzās jau pagājušā gada 9.novembrī, kad Vides fonds un Ekoskolas padome izvērtēja un apkopoja Ekoskolu paveikto, labākos piemērus izcēla. Par favorītiem tika atzīti: Siguldas bērnudārzs „Ieviņa”, Liepājas Universitāte, Rīgas 19.vidusskola un Rugāju novada Eglaines pamatskola. Savukārt par draugiem.lv Ekoskolu lapas balsotāju favorītu tika izraudzīta Mērsraga vidusskola. Par katras Ekoskolas paveikto sīkāk iespējams izlasīt VIF mājaslapā.

20.janvārī bērnudārza „Ieviņa” sagatavošanas grupas bērni devās uz Rīgu, lai ar lielu interesi baudītu piedāvātos brīnumus zinātkāres centrā „Zili brīnumi”. Zinātkāre ir ceļš uz zināšanām, bet zināšanas izskaidro brīnumus. Vai varam iziet cauri sienai, kustināt priekšmetus tiem nepieskaroties, vai spuldzīti var iedegt, turot to rokā, bez elektrības vadu savienojamu un kā smadzenēm tiek likt darboties efektīvāk? Interaktīva un uz fizikas principiem balstīta ekspozīcija.

Paldies Vides fondam un Ekoskolu programmas darbiniekiem par augsto novērtējumu un pasniegto balvu!

Informāciju sagatavoja:
Ilze Rence,
PII „Ieviņa” vadītājas vietniece izglītības jomā,
Ekoskolas koordinatore


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi