×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-01-26
Siguldas novadā darbojas labdarības biedrība “Nāc gaismā”

Pagājušā gada decembrī Siguldas novadā tika dibināta Labdarības biedrība „Nāc gaismā”, kuras mērķis ir palīdzēt celt mūsu novada iedzīvotāju dzīves kvalitātes līmeni; popularizēt sabiedrībā labdarību un pašaizliedzīgas bezatlīdzības palīdzības darbu; attīstīt sabiedrības indivīdu izpratni un iesaistīt personas rūpēs par apkārtējās vides un sabiedrības locekļu dzīves līmeņa uzlabošanu; organizēt, atbalstīt, vadīt izglītojošus, kultūras izaugsmi un kristīgās vērtības veicinošus pasākumus, iesaistot dažādas organizācijas, fondus, uzņēmumus un sponsorus.

Sadarbībā ar Ģimenes atbalsta centru, biedrība jau decembrī aicināja iedzīvotājus sagatavot Ziemassvētku dāvanas trūcīgo ģimeņu bērniem, lai nestu gaismu un svētku prieku šo bērniņu sirdīs. Vēlamies pateikties gan tiem atsaucīgajiem cilvēkiem, kas iesaistījās dāvanu gatavošanas procesā, gan tiem, kas ziedoja naudu dāvanu, pārtikas un nepieciešamo higiēnas lietu iegādei šīm ģimenēm. Īpaša pateicība Ģimenes atbalsta centra vadītājai Rutai Leišavniecei par sadarbību un atbalstu.

Biedrība ikdienā palīdz Siguldas novada iedzīvotājiem, kuri vēršas ar konkrētām vajadzībām. Paldies visiem, kas piedāvā savu palīdzību, atbalsta un ziedo.

28.februārī no plkst.11.00 līdz 14.00 vis mīļi gaidīti uz biedrības organizētu muzikāli izglītojošu pasākumu „Ģimenes svētība” Siguldas novada Kultūras centrā. Pasākumā būs iespēja uzzināt kā saglabāt laimīgu laulību mūža garumā un kā mīlēt bērnus vēl vairāk.

Ikviens var palīdzēt novada ģimenēm, ziedojot:
Labdarības biedrība "Nāc gaismā" 
Reģ. Nr. 40008231180
Banka: SEB banka AS 
UNLALV2X
Konta Nr.: LV23UNLA0050022748877 

Vairāk par biedrības mērķiem, plāniem un darbiem vara uzzināt biedrības mājaslapā vai biedrības facebook.com lapā.


Informāciju sagatavoja:
Marika Vanaga


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi