×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-01-30
Siguldā notiks projekta „Tu.Esi.LV” pasākums jauniešiem

Otrdien, 3.februārī, plkst.16.00 Jauniešu iniciatīvu centrā „Mērķis”, Skolas ielā 3 notiks projekta „Tu.Esi.LV” aktivitāte, kurā jauniešiem būs iespēja dzirdēt uzņēmējdarbības pieredzes stāstu, ar ko dalīsies uzņēmuma SIA „Sula” īpašnieks Linards Liberts, kurš pats nāk no Siguldas un šobrīd Latvijas vārdu pasaulē nes ar saviem bērzu sulas produktiem.

„Viena no šī projekta galvenajām idejām – jauniešiem parādīt, ka ikviens no viņiem var kļūt par veiksmīgu uzņēmēju. Pieredzes stāstā aicinām piedalīties Linardu tieši tādēļ, ka viņš pats reiz bijis jaunietis Siguldā, Linarda stāsts ir patiesi iedvesmojošs un aizraujošs” atzīst „Projektu darbnīca kopienām” pārstāve Evija Rudzīte.

Projekta „TU.ESI.LV” mērķis ir veicināt Latvijas reģionu jauniešu līdzdalības, uzņēmējdarbības un sadarbības prasmes. Projekta ietvaros visos Latvijas reģionos norisinās forumi, tikšanās, diskusijas, apmācības, kā arī citas aktivitātes, kuru laikā bērni un jaunieši iegūst līdzdalības, uzņēmējdarbības un sadarbības prasmes un pieredzi, lai iesaistītos savas pašvaldības dzīvē un sabiedrībā notiekošajā.

Projektu „TU.ESI.LV” īsteno biedrība „NEXT” sadarbībā ar „Projektu darbnīca kopienām” un citām organizācijām un pašvaldībām Latvijā. Projektu finansiāli atbalsta Islande, Lihtenšteina un Norvēģija. Projektu "TU.ESI.LV" finansē EEZ finanšu instruments, Latvijas valsts, Aizputes un Ogres novada domes.

Informāciju sagatavoja:
Evija Rudzīte


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi