×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-02-12
Šonedēļ norisināsies informatīvās dienas topošo pirmklasnieku vecākiem

Lai topošajiem 1.klases skolēniem un viņu vecākiem sniegtu iespēju iepazīties ar pašvaldības izglītības iestādēm, administrāciju un pedagogiem, piedāvātajām izglītības programmām un interešu izglītības iespējām 2015./2016.mācību gadā,  Siguldas pilsētas skolās norisināsies informatīvās dienas.

Jau ziņots, ka pirmklasnieku uzņemšana Siguldas pilsētas vispārējās izglītības iestādēs sāksies no 2.marta. Bērnus uzņemšanai 1.klasē izglītības iestādēs reģistrēs darba dienās līdz 31.martam laikā no plkst.8.00 līdz plkst.16.00. Piesakot bērnu uzņemšanai 1.klasē, vecākiem jāuzrāda bērna dzimšanas apliecība un vecāka personu apliecinošs dokuments. Uz vietas skolā jāaizpilda iesniegums, kas satur šādu informāciju: bērna vārds, uzvārds un personas kods, izvēlētā izglītības programma, kā arī ērtākais saziņas veids ar izglītības iestādi, iekļaujot elektroniskā pasta adresi. Jāatgādina, ka vecāki ir tiesīgi vienlaicīgi reģistrēt bērnu tikai vienā izglītības iestādē.

Informatīvās dienas topošo pirmklasnieku vecākiem norisināsies:
  • 23.februārī no plkst.18.00 līdz 19.30 Laurenču  sākumskolā (Laurenču iela 7);
  • 24.februārī no plkst.10.00 līdz 13.00 Allažu pamatskolā
  • 24.februārī no plkst.18.00 līdz 19.30 Siguldas 1.pamatskolā (Pulkveža Brieža iela 105);
  • 26.februārī no plkst.17.00 līdz 19.00 Siguldas pilsētas vidusskolā (Krišjāņa Barona iela 10);
  • 5.martā no plkst. 7.30 līdz 9.00 Siguldas pilsētas vidusskolā atvērto durvju diena 1.s klasē, kuras laikā vecākiem, kuri plāno, ka bērni 2015.gada rudenī uzsāks mācības skolas 1.sporta klasē, būs iespēja iepazīties ar klases rīta cēlienu: gatavošanos sporta stundai un sporta stundu, ka arī tikties ar šī brīža 1.s klases skolēnu vecākiem un skolotājiem.

Arī šogad, tāpat kā pagājušajā mācību gadā, katrā pilsētas skolā tiks uzņemtas trīs pirmās klases. Siguldas pilsētas vidusskolā maksimālais uzņemamo skolēnu skaits noteikts 26 bērni, Siguldas 1.pamatskolā – 24 bērni, bet Laurenču sākumskolā – 22 bērni. Jāatzīmē, ka Siguldas pilsētas vidusskolā tiks atvērta 1.klase ar sporta novirzienu.

Papildu informācija pieejama Siguldas novada Izglītības pārvaldē (tālrunis 67970863) vai vecāku izvēlētajās izglītības iestādēs.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Zane_Lauka
- 2015-02-24 11:57

Sirsnīgs paldies par atvērto durvju dienu Laurenču sākumskolā. Ar lielu interesi gaidu tikšanos Siguldas pilsētas vidusskolā un Siguldas 1.pamatskolā.

GuntarsR
- 2015-02-18 14:26

Un topošo septīto klašu audzēkņu vecāki, kad tiks aicināti? Es domāju par Ģimnāzijas uzņemšanu un klašu profilu?

Atbilde: GuntarsR
Administrācija
- 2015-02-19 11:45

Labdien, GuntarsR!
Siguldas novada Domes priekšsēdētāja vietniece izglītības, kultūras un sporta jautājumos informē, ka Siguldas Valsts ģimnāzija ik gadu rīko tikšanos ar vecākiem, kuri domā par bērna iestāšanos šajā skolā. Tikšanās laikā tiek stāstīts par uzņemšanas noteikumiem un klašu profiliem.
Tradicionāli šīs Atvērto durvju dienas notiek aprīļa otrajā pusē. Lūdzam Jūs sekot informācijai pašvaldības interneta vietnē vai Siguldas Valsts ģimnāzijas mājaslapā www.svg.lv.
Ar cieņu www.sigulda.lv administrācija

Atbilde: GuntarsR
GuntarsR
- 2015-02-19 17:10

Paldies par atbildi!

Pasākumi