×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-02-18
Siguldas katoļu draudze aicina pieteikties uz Laulāto kursu

No 4.marta trešdienās plkst.19.00 Siguldas katoļu draudze organizē Laulību kursus pāriem, neatkarīgi no tā vai kopā ir vienu vai sešdesmit vienu gadu, vienalga, vai ir stipra ģimene vai arī cīnāties par tādu. Arī tad, ja laulība ir ļoti veiksmīga, kurss palīdzēs nostiprināt labos ieradumus.

Kurss ilgs septiņas nedēļas. Dalības maksa kursā pārim ir 70 eiro. Šajās izmaksās iekļauti ar kursu saistītie izdevumi – septiņas maltītes un kursa rokasgrāmatas, pāra dalība kursa noslēguma svinībās, kā arī ar kursa administrēšanu, organizēšanu un telpu izmantošanu saistītie izdevumi. Samaksu iespējams veikt, norēķinoties vairākās daļās. Lai piedalītos Laulāto kursā, nepieciešams iepriekš pieteikties.

Laulāto kurss – tie ir septiņi vakari jaukā atmosfērā reizi nedēļā, kad pāris kopā iet uz randiņu un pie romantiska galdiņa divatā bauda uzkodas, klausās praktiskas uzrunas un pārrunā dzirdēto. Šī kursa laikā nav darbs grupās un nav jādalās pieredzē ne ar vienu citu kā tikai ar savu laulāto. Katrā tikšanās vakarā pāris domā un savstarpēji apspriež kādu no laulībā svarīgām tēmām.

Kursa tēmas:

  • Stiprs pamats;
  • Sazināšanās māksla;
  • Kofliktu risināšana;
  • Piedošanas spēks;
  • Ģimenes ietekme – tagad un agrāk;
  • Labs sekss;
  • Mīlestība darbībā.

Papildu informācija: Laulāto kursa administratore Edīte Kurtiņa, tālr. 26341441.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi