×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-02-26
Šonedēļ Siguldas novadā – Robotikas sacensības, Meteņdienas pasākumi, koncerti un sporta sacensības

Piektdien, 27.februārī, plkst.16.00 Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā notiks Latvijas III Ziemas Olimpiādes lāpas iedegšana un lāpas stafetes sākums. Svinīgas uzrunas teiks Latvijas Olimpiskās komitejas prezidents Aldons Vrubļevskis un Siguldas novada Domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics, iedegsim olimpiskos apļus un Olimpiskās uguns ceļa stafete sāksies ar Siguldas pilsētas vidusskolas pirmās sporta klases skolēniem – nākamajiem medaļu kalējiem, nākotnes olimpiešiem.

 

Piektdien, 27.februārī

Plkst.11.00 Latvijas skolēnu Lego robotikas sacensības.
Plkst.16.00 Latvijas III Ziemas Olimpiāde – Olimpiskās lāpas iedegšana un lāpas stafetes sākums Siguldas dzelzceļa laukumā.
Plkst.19.00 "Audi - Ski box" kausa izcīņa kalnu slēpošanā Kaķīškalnā.
Plkst.20.00 Siguldas Sporta skolā notiks basketbola sacensības BK "Sigulda" pret „Dārznieks/Cēsis”.

Sestdien, 28.februārī

Plkst.10.00 Siguldas novada atklātais turnīrs telpu futbolā.
Plkst.10.30 Starptautiskais džudo turnīrs Siguldas 1.pamatskolā.
Plkst.11.00 VEF Latvijas Jaunatnes basketbola līga, I divīzija, U14 grupa Siguldas Sporta skolā. Spēlē Sigulda un Rīga/Rīdzene.
Plkst.11.00 Bezmaksas izglītojošs pasākums ģimenēm Siguldas novada Kultūras centrā. Pasākumu organizē Labdarības biedrība „Nāc gaismā”. Ieeja bez maksas.
Plkst.12.00 „Jampadracis Meteņa virpulī” Allažu pagasta Ābelītes kalnā. Par labu omu gādās grupa „Teikas muzikanti”. Pasākuma apmeklējums bez maksas.
Plkst.16.00 Festivāla „Skolotāja meistarklase skolēniem” noslēguma koncerts Mākslu skolā "Baltais Flīģelis". Koncertā ieeja ir bez maksas.
Plkst.17.00 „Sadancošanās Meteņa virpulī” Allažu pagasta Tautas namā. Piedalās Allažu pagasta Tautas nama vidējās paaudzes tautas deju kolektīvs „Ķimelītis” un jauniešu tautas deju kolektīvs „Ķimenīte”, Siguldas senioru deju kolektīvs „Sidrabdancis”, Katlakalna Tautas nama jauniešu deju kolektīvs „Katlakalns” un „Savieši” (Ķekavas novads), kā arī Mālpils vidējās paaudzes deju kopa „Kniediņš”. Ieejas maksa – 2 eiro, bērniem un pensionāriem – 1 eiro.
Plkst.17.30 Latvijas čempionāts basketbolā veterāniem K 50+ grupā Siguldas Sporta skolā. Spēlē Sigulda un Tukums.
Plkst.19.00 Koncerts un balle Siguldas pagasta Kultūras namā. Amatiermākslas kolektīvu koncerts „Kur tā lielākā no mantām?” (sižets balstīts uz reāliem notikumiem Raiņa lugā „Zelta zirgs”). Ieeja koncertā – bez maksas. Plkst.21.00 balle kopā ar grupu „Tutti frutti” un „Vēja radītie”. Pasākums ar groziņiem. Galdiņu rezervēšana līdz 26.februārim, zvanot uz tālruni 26112886 (Terēzija). Ieeja pašdarbniekiem – bez maksas, pārējiem – 3 eiro.

Svētdien, 1.martā

Plkst.10.00 Latvijas čempionāts futbolā, Vidzemes zona, 2004.gadā dzimušajiem zēniem Allažu Sporta centrā.
Plkst.10.30 Starptautiskais džudo turnīrs Siguldas 1.pamatskolā.
Plkst.18.00 Džeza mūzikas koncerts. Aminata Savadogo un Harija Buša trio koncertzālē "Baltais flīģelis". Piedalās: Aminata Savadogo /vokāls/, Harijs Bašs /klavieres/, Kaspars Kurdeko /sitaminstrumenti/, Reinis Ozoliņš /kontrabass/.
Programmā: populāras džeza un R&B melodijas. Biļetes no 8 līdz 12 eiro nopērkamas „Biļešu Paradīzes” kasēs, kā arī Siguldas koncertzāles „Baltais flīģelis” kasē.

 

Izstādes

  • Izstāde - pazīstamā mājdzīvnieka atainojums tautas folklorā un dažādu autoru darbos Bērnu literatūras nodaļā
  • Mākslinieces Aijas Jasūnas gleznu un bērnu grāmatu ilustrāciju izstāde Mākslu skolā "Baltais Flīģelis"
  • Agitas Zālītes gleznu izstāde "Krāsainie stāsti" "Namiņā"
  • Īpaša ekspozīcija „Ars longa, vita brevis” (latīņu teiciens - māksla mūžīga, dzīve īsa) Mākslu skolā "Baltais Flīģelis" 

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi