×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-03-03
Basketbola klubs „Sigulda” zaudē pagarinājumā

Neveiksmes turpina vajāt basketbola kluba „Sigulda” komandu, kas aizvadītajā piektdienā nespēja pārtraukt zaudējumu sēriju, pagarinājumā piekāpjoties „Dārznieks/Cēsis” komandai.

Spēli veiksmīgāk sāka siguldieši, kas pirmajās minūtēs izvirzījās vadībā ar 6:0. Cēsnieki gan šīs liesmas apdzēsa ātri, izlīdzinot spēles gaitu un arī rezultātu. Visa pirmā ceturtdaļa aizritēja bezkompromisu cīņā par katru punktu. Pēc pirmajām desmit minūtēm vadībā bija viesi – 16:19.

Otrajā ceturtdaļā  viesi savu pārsvaru saglabāja un brīžiem pat pieaudzēja līdz astoņiem punktiem. Taču pārāk tālu BK „Sigulda” savus ciemiņus neatlaida. Pirmais puslaiks noslēdzās ar rezultātu 28:34.

Trešajā ceturtdaļā mājiniekiem pietika ar nepilnām trijām minūtēm, lai rezultātu izlīdzinātu. Teju visu ceturtdaļu vadībā atradās BK „Sigulda”, taču pārsvars ne brīdi nepārsniedza četrus punktus. Viesi neļāva siguldiešiem aizmukt, un pirms pēdējām desmit minūtēm divu punktu pārsvars mājiniekiem – 51:49.

Visa ceturtā ceturtdaļa aizritēja sīvā cīņā. Uz katru precīzu kādas komandas uzbrukumu pretinieki atbildēja ar to pašu. Līdz ar to loģiski, ka pēdējā minūtē rezultāts bija neizšķirts – 68:68. Pēdējais uzbrukums ceturtdaļā bija BK „Sigulda” rīcībā, taču Edmunda Tukiša tālmetiens līdz ar beigu signālu bija neprecīzs. Pagarinājums!

Starp citu, šo abu komandu dueļos pagarinājums bija kas jauns. Tajā krietni veiksmīgāki bija viesi. Jāatzīmē, BK „Sigulda” īsā laikā nopelnīja vairākas uzbrukuma piezīmes, kas lielā mērā izšķīra mača likteni. Spēles gala rezultāts 74:81, zaudējums labā spēlē.

BK „Sigulda” pret „Dārznieks/Cēsis”:
Tukišs 30; Rudzāts 15; Ramats 12; Dambergs 7; Šults 5; Lielpēteris 2; Jomerts 2; Duļevskis 1; Toms; Samsonovs; Strautiņš.
Nākamā spēle BK „Siguldai” ceturtdien, kad izbraukumā smags pārbaudījums – jāspēlē pret līgas līdervienību Iecavas „Dartiju”.


Informāciju sagatavoja:
Basketbola klubs „Sigulda”


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi