×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-03-04
Nāc un piedalies Radošuma nedēļā Mākslu skolā

Siguldas Mākslu skolā „Baltais Flīģelis” no 9. līdz 13.martam pirmo reizi notiks starpdisciplinārā Radošuma nedēļa „20./21.gadsimta mija kultūrā. No medija uz multimediju”. Radošuma nedēļas laikā notiks Mākslu skolas pedagogu un vieslektoru nodarbības pēc atvērto darbnīcu principa, integrējot vizuālo mākslu, mūziku, teātri un deju, par saturisko pamatu ņemot 20./21.gadsimta mijas kultūru.

Trīs darbnīcas būs saistītas ar mazāk zināmām kultūras formām:
Zīmējumu teātra darbnīcu vadīs šīs jomas pionieris Latvijā, starptautiski novērtētais aktieris un režisors Varis Klausītājs, darbnīcā attīstot fantāziju, radošo domāšanu, spēju izteikt sevi vārdos un līnijās, formās, savienojot vizuālo mākslu, tekstu, skaņu, mūziku;
Improvizācijas teātra darbnīcā
strādās Ieva Niedre un Toms Zvejnieks – Latvijā pazīstami improvizācijas teātra treneri, attīstot radošumu, spontanitāti, uzdrīkstēšanos, izkopjot koordināciju, kustību kultūru, reakcijas spēju;
Multimediju mākslas darbnīcu
vadīs PARUS Studio speciālisti, kuri veidojuši tādus projektus kā festivālu „Staro Rīga”, „Baltā Nakts”, piedaloties „Rīga 2014” programmās, vadījuši arī meistardarbnīcas vairākās Latvijas augstskolās. Viņu vadībā tiks veidota filma par Radošuma nedēļas norisi.

Ceturtdien, 12.martā, plkst.17.00 Mākslu skolā notiks koncerts, kurā varēs redzēt un dzirdēt ne tikai Radošuma nedēļā sagatavotos priekšnesumus, bet arī audzēkņu ģimeņu uzstāšanos. Parasti šajos uzvedumos apvienoti elementi no vairākām mākslām, iepriecinot klātesošos un dodot gandarījumu pašiem dalībniekiem. Ieeja pasākumā – bez maksas.

Starpdisciplinārās Radošuma nedēļas noslēgumā 13.martā plkst.16.00 visi interesenti laipni aicināti uz jaunradītās filmas demonstrāciju un zīmējumu teātra izrādi „7 pasakas par Ņukucīti”, ko attēlos gleznotāja Anda Lāce, laikmetīgās dejas solo Agnese Bordjukova un teicējs Varis Klausītājs. Ieeja pasākumā – bez maksas.

Radošā nedēļa notiks Radošās darbības nedēļas Latvijā „radi!2015” ietvaros un būs kā ieskaņas pasākums Ziemas festivālam Siguldā, kas norisināsies no 13. līdz 15.martam.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi