×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-03-09
Iespēja piedalīties konkursā „Es gribu – es šķiroju! Stiklu!”

AS „Latvijas Zaļais punkts” sadarbībā ar Valsts izglītības un satura eksaminācijas centru aicina skolas un skolēnus no visas Latvijas piedalīties konkursā „Es gribu – es šķiroju! Stiklu!”. Konkurss norisināsies vairākās kārtās, un to laikā skolēni aicināti sagatavot radošus foto un video stāstus, bet skolas tiks nodrošinātas ar mācību materiāliem par atkritumu šķirošanu. Aktīvākajās un radošākajās skolās notiks stikla šķirošanas treniņnodarbības TV personību Annas Rozītes un Kaspara Zlidņa vadībā, kā arī oriģinālāko darbu autori saņems individuālas veicināšanas balvas.

Pirmajā konkursa kārtā skolas aicinātas līdz 30.martam izstrādāt un iesūtīt oriģinālus un interesantus video vai foto stāstus, kam jāatbild uz jautājumu „Kā es šķiroju stikla pudeles un burkas?”. Iesūtītos radošos darbus vērtēs projekta organizatoru izveidota komisija, kas izvēlēsies divdesmit oriģinālākos un saturiski interesantākos darbus divās vecuma grupās: 1.-6.klase un 7.-12.klase. Desmit pašvaldību skolās, kuru skolēni būs sagatavojuši labākos darbus un visaktīvāk iesaistīsies akcijā, notiks 20 stikla šķirošanas treniņnodarbības Annas Rozītes un Kaspara Zlidņa vadībā abām vecuma grupām.

AS „Latvijas Zaļais punkts” sadarbībā ar Valsts izglītības un satura eksaminācijas centru izstrādā arī metodiskos materiālus skolotājiem, ko izmantot stundās, stāstot par atkritumu šķirošanu un pārstrādi. Metodiskie materiāli jau šopavasar konkursa „Es gribu – es šķiroju! Stiklu!” ietvaros tiks nodrošināti testēšanai skolās, kas pieteiksies dalībai konkursā, bet rudenī tie tiks nodrošināti visās Latvijas skolās.

Plašāka informācija par konkursu „Es gribu – es šķiroju! Stiklu!” un nolikums pieejams AS „Latvijas Zaļais punkts” mājaslapā.

Papildu informācija:
Dace Jansone
tālr.: 67039816
mob.tālr.: 28655072
e-pasts:
dace.jansone@ecobaltia.lv

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi