×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-03-18
Siguldas Valsts ģimnāzijas skolnieka biznesa ideja gūst panākumus

Otrdien, 17.martā, noslēgusies pirms pusgada uzsāktā inciatīva „City Up”, kuras ietvaros jaunieši tika aicināti izstrādāt IT risinājumus uzņēmumiem. No 18 konkursam pieteiktajiem projektiem, finālā nokļuva un 2.vietu ieguva Siguldas Valsts ģimnāzijas 10.klases skolnieks Ralfs Cimermanis. Konkursā piedalījās jaunieši un uzņēmēji no Jelgavas pilsētas, Siguldas un Cēsu novada.

Iniciatīvā iesaistījās seši Siguldas novada uzņēmumi, kas dalījās ar skolēniem savās vajadzībās, definējot konkrētu uzdevumu. Projekta gaitā tika izstrādāti dažādi risinājumi: noliktavas preču uzskaites sistēma, izveidota jauna mājas lapa un e-veikals, klientu datubāze un citi risinājumi.

Ralfs Cimermanis uzņēmumam „Pixelbags” izveidoja jaunu noliktavas uzskaites risinājumu tiešsaistē, kas dod iespēju uzņēmuma īpašniekiem sekot līdzi preču atlikumiem noliktavā no jebkura datora. Projekta rezultātā radītā uzskaites sistēma,  atvieglos uzņēmuma ikdienas darbu un paaugstinās tā efektivitāti.

Skolēnu izstrādātos projektus vērtēja vairāki informācijas tehnoloģiju nozares eksperti.

Janiešiem tā bija lieliska iespēja mācīties ne tikai jaunu programmēšanas valodu, bet arī komunikāciju un sadarbību.

Apsveicam Ralfu Cimermani un darba vadītāju Siguldas Valsts gimnāzijas skolotāju Saivu Vītolu ar uzvaru konkursā un pateicamies Siguldas novada uzņēmumiem „Barakuda M”, „Personāla attīstības risinājumi”, KKS „Allažu Saime”, „Saltavots”, Radio7, „Pixelbags” par iesaistīšanos „City Up” iniciatīvā un jauniešiem sniegto iespēju.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas novada Uzņēmējdarbības atbalsta punkta vadītāja
Ina Stupele


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi