×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-03-19
Sākusies reģistrācija SEB MTB maratonam

Igo Japiņa sporta aģentūras mājas lapā www.velo.lv norisinās reģistrācija SEB MTB maratona seriālam, kas startēs 26. aprīlī ar tradicionālo posmu no Cēsīm līdz Valmierai. 5.jūlijā SEB MTB maratona posms startēs Siguldā. Nozīmīgi, ka Siguldā notiekošais maratons iekļauts Starptautiskās Riteņbraukšanas savienības (UCI) kalendārā un saņēmis UCI kategoriju. Jau ziņots, ka 2016.gadā Sigulda uzņems Eiropas čempionātu MTB maratonā.

Šogad aizraujošās un interesantās sacensības norisināsies jau 14.gadu un tās ir senākais līdz šim notiekošais sacensību seriāls Latvijā. Pagājušajā gadā SEB MTB maratonā vidēji vienā posmā startēja vairāk nekā 2000 aktīvās atpūtas baudītāju no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Somijas, Baltkrievijas un pat Kanādas.

SEB MTB maratona seriālā paredzēts aizvadīt septiņus posmus:
1.posms: 26.04.2015. Cēsis – Valmiera
2. posms: 10.05.2015. Kuldīga
3. posms: 13.06.2015. Vietalva (Latvijas čempionāts MTB XCM)
4. posms: 05.07.2015. Sigulda (UCI kategorija)
5. posms: 02.08.2015. Smiltene
6. posms: 16.08.2015. Talsi
7. posms: 27.09.2015. Ikšķile

Sacensību dalībnieki varēs izvēlēties sev piemērotāko distanci – Skandi motors (55 – 60 km), Virši – A (35 - 45 km), Mammadaba veselības braucienu (25 – 35 km). Bet paši mazākie riteņbraucēji varēs piedalīties aizraujošajā Herkuless bērnu braucienā (400 – 1000 m).

Domājot par sacensību dalībniekiem, organizatori ieviesuši jaunus starta vietas ieņemšanas nosacījumus tiem, kuri būs izlaiduši kādu no posmiem. Šiem dalībniekiem tiks piemērots koeficients, kas atkarībā no iepriekšējiem rezultātiem, ļaus neatkrist uz beidzamo starta koridoru. Sacensībās īpaši aicināti atgriezties SEB MTB maratona riteņbraucēji, kuri izlaiduši vienu, divas, vai pat trīs sezonas. Arī viņiem, ņemot par pamatu iepriekšējos rezultātus, tiks piemērots koeficients, pēc kura būs iespēja iegūt labāku starta koridoru.

Iepriekšējā reģistrācija SEB MTB maratonam norisinās mājas lapā www.velo.lv. Tāpat pieteikties var arī “Fans”, “Eži” un “Trek” veikalos, Siguldas, Kuldīgas un Ikšķiles novadu Tūrisma informācijas centros, Smiltenes sporta centrā. Pirmā reģistrācijas kārta noslēgsies nedēļu pirms konkrētā posma, bet otrā kārta beigsies sacensību nedēļas trešdienā. Tie aktīvās atpūtas cienītāji, kuri pieteiksies visai sezonai līdz 19.aprīlim, saņems 20 % atlaidi.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi