×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-04-02
Aicina iesaistīties iniciatīvā „Dosim Morei!”

Siguldas novadā izveidots jauns projekts „Give More” („Dosim Morei!”), kas apvienos spēkus, lai palīdzētu Mores pamatskolai, kurā mācās 90 bērni no Siguldas novada. Trešā daļa audzēkņu ir ar speciālām vajadzībām, astoņi no viņiem ir ar smagiem garīgās attīstības traucējumiem – autismu, Dauna sindromu, kustību traucējumiem.

Mores pamatskolai nav speciālās skolas statusa, tādēļ ir grūtības iegūt papildu finansējumu no valsts. Lai nodrošinātu Mores pamatskolas skolēnus ar nepieciešamajiem mācību līdzekļiem un veiktu telpu kosmētisko remontu, nepieciešami 15 000 eiro. Projekta ietvaros tā koordinatori aicina atbalstīt iniciatīvu „Give More” jeb „Dosim Morei!”.

Mores pamatskolas uzlabošanai nepieciešams:

  • galdniecības kabinets (28 kvadrātmetri) – būvmateriāli kosmētiskajam remontam, aprīkojums, iekārtojums;
  • skolas aktu zāle (80 kvadrātmetri) – būvmateriāli kosmētiskajam remontam un iekārtojums (tāfele, plaukti, krēsli, galdi, žalūzijas, ekrāns, projektors, apskaņošanas sistēma un citi);
  • bezvadu tīkla iekārtošana skolā, datori ar programmatūru, printeris, interaktīvā tāfele;
  • darba materiāli skolēniem – skrūvgrieži, vīles, kalti, urbjmašīnas, slīpmašīnas, rokas ēveles, multifunkcionālās rotācijas darba instruments (drēmelis) ar dažādiem uzgaļiem komplektācijā un citi.

Plašāka informācija pie projekta koordinatora Toma Seisuma (tālrunis 26431391) vai būvdarbu koordinatora Alekseja Čiževska (tālrunis 26186882), interneta vietnē www.givemore.lv vai e-pastā info@givemore.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi