×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-04-13
Amatu diena Siguldas 1.pamatskolā

9.aprīlī Siguldas 1.pamatskolā jau trešo gadu notika Amatu diena, kurā piedalījās Allažu pamatskolas, Mores pamatskolas un Siguldas 1.pamatskolas 7., 8. un 9.klašu skolēni.
Pasākuma mērķis bija iepazīstināt skolēnus ar dažādām izglītības iespējām, lai apgūtu savu nākotnes profesiju.

Amatu dienu organizēja Siguldas 1.pamatskola kopā ar Siguldas 1.pamatskolas atbalsta biedrību, un to atbalstīja Siguldas novada pašvaldība un SIA “Siguldas minerālūdens”.

Amatu dienā skolēni varēja uzzināt par dažādām iespējām, kur mācīties pēc 9.klases un kādu profesiju izvēlēties. Skolā viesojās Banku augstskolas Uzņēmējdarbības koledža, Priekuļu tehnikums, Rīgas 28.vidusskola, Olaines mehānikas un tehnoloģijas koledža, Ogres tehnikums, Tūrisma un radošās industrijas tehnikums, Rīgas tirdzniecības profesionālā vidusskola un Rīgas Valsts tehnikums.

Šo skolu pārstāvji bija izdomājuši, kā informēt un ieinteresēt skolēnus par skolā apgūstamajām profesijām.
Amatu dienā iegūtā informācija skolēniem būs noderīga, lai izvēlētos savu nākotnes profesiju.

Paldies visiem, kuri piedalījās Amatu dienas veiksmīgā norisē, paldies lektoriem par ziedoto laiku, paldies Siguldas 1.pamatskolas atbalsta biedrībai, paldies skolotājiem un paldies skolēniem, kuri ar interesi klausījās, skatījās un uzdeva sev interesējošos jautājumus.

Informāciju sagatavoja
Siguldas 1.pamatskolas
Vecāku padomes priekšsēdētāja
Līga Nežborte


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi