×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-04-13
Aicina uz amatierteātra pirmizrādi Mores pagasta Tautas namā

Sestdien, 18.aprīlī plkst.17.00 Mores pagasta Tautas namā būs skatāma Mores amatierteātra „Oga” pirmizrāde – Monikas Zīles luga „Trīs košas dāmas”.

Stāsts ir par pārpratumiem, kas dažreiz var pārvērsties pat par traģēdijām, un tikai tāpēc, ka viens ar otru neizrunājam daudzas lietas. Ne vienmēr viss, ko mēs redzam, ir tā, kā mēs saprotam. Kā saka lugas galvenā varone Miranda: „Bet kāpēc mēs abi to nevarējām normāli pārrunāt, Jāni?”.
Labi, ja blakus ir draugi, kuri draudzību tur augstāk par pārpratumiem.

Notikumus, kas norisinās Mirandas dzimšanas dienā izspēlēs Inese Kļaviņa, Rasma Celma, Anna Brēmane, Sigita Irša, Dace Blāķe, Tālivaldis Kivlenieks, Juris Blāķis, Toms Rogulis un Uģis Nuķis. Režisore Ingūna Millere. Pateicoties Siguldas novada Domes atbalstam, izrādes scenogrāfe – Latvijas Mākslas akadēmijas studente Evita Rusova.

Ieejas maksa - 1 eiro.


Informāciju sagatavoja:
Ingūna Millere
Mores amatierteātra "Oga" režisore


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi