×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-04-17
Siguldiešiem labi panākumi starpnovadu angļu valodas konkursā

10.martā Ķekavas privātajā pamatskolā „Gaismas tilts 97” notika angļu valodas konkurss „Can I do it?” 3.-6.klašu skolēniem, kurā piedalījās arī Siguldas novada skolu skolēni – no Allažu pamatskolas, Laurenču sākumskolas, Siguldas 1.pamatskolas un Siguldas pilsētas vidusskolas.

Kopumā konkursā piedalījās skolēni no 16 skolām – Olaines, Ķekavas, Salaspils, Siguldas, Garkalnes, Carnikavas un Ikšķiles novadiem. Siguldas novada skolēniem izdevās gūt teicamus panākumus.

3.klašu grupā 1.vietu ieguva Siguldas 1.pamatskolas skolniece Līva Līpace (skolotāja Guntra Purmale), bet 2.vietu – Siguldas pilsētas vidusskolas skolniece Dagnija Paula Rēķe (skolotāja Ieva Gaile).

4.klašu grupā 3.vieta Siguldas pilsētas vidusskolas skolniecei Evelīnai Balamai (skolotāja Ieva Gaile), bet atzinība – Krišjānim Saleniekam (skolotāja Ieva Gaile).

5.klašu grupā atzinību ieguva Siguldas 1.pamatskolas skolniece Keidensa Salana (skolotāja Daina Neimane).

6.klašu grupā 1.vieta Laurenču sākumskolas skolēnam Zigfrīdam Zālamanam, bet atzinības – Paulai Vītumai un Līvai Oliņai no Laurenču sākumskolas (skolotāja Elīna Rumba).

Angļu valodas konkurss ir lieliska motivācija skolēniem aizrautīgi un radoši apgūt angļu valodu.

Informāciju sagatavoja:
Guntra Purmale
Siguldas 1.pamatskolas angļu valodas skolotāja


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi