×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-04-18
Basketbola klubs „Sigulda” pirmo 1/8 fināli spēli uzvar ar +15

Veiksmīgi izslēgšanas spēles uzsākusi basketbola kluba (BK) „Sigulda” komanda, kas izbraukumā ar rezultātu 53:68 pārspēja „Madona/BJSS” komandu. Atbildes spēle jau trešdien, Siguldā.

Abas regulārās sezonas cīņas šo divu komandu starpā bija noslēgušās ar madoniešu uzvarām, taču izslēgšanas spēlēm ir pavisam cits svars. To labi apzinājās siguldieši, kas no tālā izbraukuma nevēlējās vēlreiz atgriezties ar zaudējumu. Jau pašā spēles sākumā viesu komandai izdevās neliels izrāviens (3:10), bet, kad spēlētas bija nepilnas septiņas minūtes, BK „Sigulda” komandai jau bija iekrājusi itin solīdu četrpadsmit punktu pārsvaru – 6:20. Mājinieki, savu līdzjutēju kvēli atbalstīti, metās atspēlēties. Līdz ceturtdaļas beigām viņiem izdevās deficītu sadeldēt līdz pieciem punktiem – 16:21.

Jau otrās ceturtdaļas pašā sākumā viss viesu pārsvars bija izsēts, jo madonieši otro ceturtdaļu sāka ar izrāvienu, izvirzoties vadībā (24:22). Līdzīgā cīņā aizritēja visa otrā ceturtdaļa, ko galotnē sev labvēlīgi noslēdza BK „Sigulda” (29:33).

Trešajā ceturtdaļā iniciatīva piederēja visiem. Siguldieši ar lielām pūlēm pārsvaru palielināja, pateicoties sīkstai spēlei aizsardzībā. Pēc trešās ceturtdaļas jau vienpadsmit punktu pārsvars – 35:46.

Spēles pēdējās desmit minūtēs mājinieki izmisīgi centās atspēlēties, bet viesi – pārsvaru noturēt un iespēju robežās arī palielināt. Ļoti emocionālā, kļūdām bagātā spēles izskaņā siguldieši tomēr savu panāca, izcīnot ļoti vērtīgu uzvaru – 53:68. BK „Sigulda” rindās teicams sniegums Edmundam Tukišam – 27 punkti, 14 atlēkušās bumbas un 6 rezultatīvas piespēles.

BK „Sigulda” pret Madonu:  Tukišs 27 punkti (+14 atl. b., 6 rez. piesp.); Dambergs 16; Rudzāts 11; Melnieks 8 (+10 atl.b.);Lielpēteris 3(+10 atl.b.); Samsonovs 3; Jomerts; Strautiņš; Toms.

Atbildes spēle par iekļūšanu ceturtdaļfinālā trešdien, 22. aprīlī plkst.20.30 Siguldas Sporta skolas zālē. Dueļa uzvarētāji tiks noteikti divu spēļu summā. Siguldas komandai būs nepieciešams kārtīgs savu skatītāju atbalsts!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi