×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-04-24
Basketbola klubs „Sigulda” iekļūst 1/4 finālā; piektdien spēle pret Iecavu

Divu spēļu summā pārspējot „Madona/BJSS” komandu, LBL 3.divīzijas čempionāta ceturtdaļfinālu sasniegusi Basketbola klubs (BK) „Sigulda” komanda, kas jau piektdien, 24.aprīlī plkst.20.00 savā laukumā uzņems Iecavas „Dartiju”.

Trešdien BK „Sigulda” aizvadīja 1/8 fināla atbildes spēli pret Madonas komandu. Pirmo spēli siguldiešiem bija izdevies uzvarēt ar 15 punktu pārsvaru, kas deva labu handikapu atbildes spēlei. To veiksmīgāk uzsāka mājinieki, kas piektajā minūtē jau bija iekrājuši sešu punktu pārsvaru, bet pirmo ceturtdaļu noslēdza vēl pārliecinošākā vadībā – 22:15. Divu spēļu summā tas deva jau 22 punktu pārsvaru.

Taču viesi padoties nebija ar mieru. Ar agresīvu aizsardzību un precīzu spēli uzbrukumā madonieši lauza spēles gaitu, ātri vien sadeldējot starpību, pēc tam pārņemot vadību un pat iekrājot pārsvaru. Otrās ceturtdaļas desmit minūtes siguldiešiem izvērtās par īstu murgu – tās tika zaudētas ar rezultātu 6:28, bet rezultāts pēc pirmā puslaika – 28:43.

Viss pārsvars bija izsēts un otrajā puslaikā sērija sākās no jauna. Tiesa, siguldieši savu sliktāko puslaiku jau bija aizvadījuši, tāpēc savu sniegumu strauji uzlaboja. Spēle ritēja kā pa celmiem, iniciatīvu pārņemot te vienai, te otrai komandai. Lai arī sērijas liktenis būtībā bija izšķirts jau dažas minūtes pirms spēles beigām, palika atklāts jautājums par uzvarētāju spēlē. Šoreiz veiksmīgāki bija madonieši, uzvarot ar 71:73. Tomēr divu spēļu summā ar +13 pārāki bija BK „Sigulda” spēlētāji, kas iekļuva ceturtdaļfinālā.

BK „Sigulda” pret „Madona/BJSS”: Tukišs 33 (+16 atl. b.); Šults 11; Rudzāts 9; Lielpēteris 8; Samsonovs 6; Dambergs 4; Strautiņš; Toms; Jomerts.
Pirmā ceturtdaļfināla spēle piektdien Siguldā, atbildes spēle – nākamajā ceturtdienā Iecavā. BK „Sigulda” saka paldies savam kuplajam atbalstītāju pulkam svarīgajā spēlē pret „Madona/BJSS” komandu un cer uz vēl lielāku atbalstu spēlē pret „Dartiju”. Jāatzīmē, ka regulārās sezonas uzvarētāji „Dartija” šosezon ir piedzīvojuši vien trīs zaudējumus, turklāt vienu no tiem regulārās sezonas pēdējā spēlē sagādāja BK „Sigulda” komanda.

Informāciju sagatavoja:
Basketbola klubs „Sigulda”

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi