×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-04-24
Noslēdzies iepirkums par trīs Siguldas izglītības iestāžu skolēnu ēdināšanu līdz mācību gada beigām

Šajā nedēļā Siguldas novada pašvaldība izsludināja iepirkumu par komplekso pusdienu nodrošināšanu Siguldas 1.pamatskolā, Siguldas Valsts ģimnāzijā un Siguldas pilsētas vidusskolā. Saskaņā ar likumdošanu ārkārtas iepirkumā steidzamības kārtā pašvaldība uzaicināja piedalīties trīs Siguldas novada uzņēmējus, no kuriem divi iesniedza savus piedāvājumus. Izvērtējot saņemtos piedāvājumus, piektdien, 24.aprīlī, līgums par komplekso pusdienu sagatavošanu un piegādi trīs novada skolās līdz 29.maijam noslēgts ar SIA „Vita Mārkets”.

Ārkārtas iepirkuma rezultātā, kā arī, ņemot vērā īso pakalpojuma sniegšanas termiņu, jaunais komplekso pusdienu piedāvājums iekļaujas Ministru kabineta noteiktajās komplekso pusdienu izmaksās – 1,42 eiro. Skolēni līdz šī mācību gada beigām turpinās saņemt pusdienas par cenu, ko maksājuši līdz šim – 1,04 eiro. Savukārt radušos starpību līdz mācību gada beigām kompensēs pašvaldība.

Trešdien, 22.aprīlī, Siguldas novada pašvaldības pārstāvji tikās ar Siguldas skolu vadību un vecāku pārstāvjiem. Tikšanās laikā klātesošie vienojās, ka jaunais skolēnu ēdināšanas iepirkums nākamajam mācību gadam tiks izstrādāts jau tuvākajā laikā, vēl ciešākā sadarbībā ar skolu vadību un skolēnu vecākiem. Jaunajā iepirkumā tiks izmantota pašvaldības pieredze, kad pagājušajā gadā, veidojot iepirkumu Siguldas bērnudārzos, vērtēšanas kritērijos dominēja kvalitāte un pārtikas produktu daudzveidība (ievērojot sezonalitāti), nevis cena. Tāpat jaunais līgums netiks slēgts uz pieciem gadiem, bet gan uz gadu ar iespēju pagarināt, ja skolas vadība un skolēni ar ēdienu kvalitāti būs apmierināti.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi