×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-04-28
Mores pamatskolas skolēnus uzņem jaunsargos

Ceturtdien, 23.aprīlī, Mores pagasta Tautas namā notika svinīgs pasākums par godu Mores pamatskolas jaunsargu pulciņa dalībnieku uzņemšanai jaunsargos.

Jaunsargu pulciņš Mores pamatskolā darbojas pirmo gadu un skolēni sekmīgi izturējuši pārbaudes laiku. Jaunsargu komanda ar panākumiem piedalījusies  piedzīvojumu  un izaicinājumu spēlē “Jaunie Rīgas sargi: atceries Lāčplēšus!”.

Jaunsargu rindās stājās 13 Mores pamatskolas jaunsargu kandidāti: Agnese Cīrule, Ērika  Kalniņa, Kristiāna Lauska, Nauris Purviņš, Milēna Teterovska, Rinalds Klintsons, Jānis Belousovs, Lauris Ķeizars, Rainers Kalniņš, Niks  Ikaunieks, Edgars Ozoliņš, Dāvis Kristiāns Urtāns un Ričards Rikijs Baranovs. Apliecības skolēniem pasniedza Mores pamatskolas jaunsargu instruktors E.Kaimiņš ar vēlējumu, lai jaunsargu rindām nākotnē piepulcējas vēl jauni dalībnieki.
Uz pasākumu bija ieradušies arī sākumskolas skolēni, kuri klusi un bijīgi noraudzījās notiekošajā.

Saņemot apliecības, jaunsargi deva solījumu jaunsarga pienākumus veikt pēc labākās sirdsapziņas. Savukārt Mores pamatskolas direktore jauniešiem vēlēja būt aktīviem, veltīt savus spēkus un zināšanas labākas dzīves veidošanai. Pasākuma noslēgumā skaļi un pārliecināti izskanēja: “Augsim Latvijai!”


Informāciju sagatavoja:
Iveta Īle
Mores pamatskolas sociālais pedagogs

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi