×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-05-05
Bērnudārzā „Ieviņa” turpinās vides nodarbības ar Intu Somu

5.maijā bērnudārzā „Ieviņa” atkal viesojās Dabas aizsardzības pārvaldes Vidzemes reģionālās administrācijas, Ziemeļvidzemes dabas izglītības centra vadītāja Inta Soma, kura vadīja vides nodarbības vecākajā un sagatavošanas grupās.

Nodarbības tika organizētas ekoskolu programmas ietvaros, lai paplašinātu bērnu zināšanas par gada tēmu „ūdens”, īpašu uzmanību veltot ūdens izpētei.

Nodarbību laikā, praktiski darbojoties tuvējā grāvī, bērni mācījās noteikt ūdens kvalitāti pēc ūdens dzīvniekiem. Bērni vēroja ūdens dzīvniekus, noteica to sugu, rezultāti tika pierakstīti vērojumu lapās. Pētījuma laikā tika atrasti 20 ūdens ezīši, 3 spāru kāpuri, 1 viendienīte, 2 vaboles, 1 dēle, 15 makstenes un 20 gliemeži. Pētījuma rezultātā tika secināts, ka grāvī ir tīrs, kukaiņu dzīvošanai piemērots ūdens, jo netika atrasts neviens ziedu mušas kāpurs, kas norādītu uz ūdens piesārņojumu.

Nodarbības notika rotaļīgi, interesanti un atbilstoši pirmsskolas vecuma bērnu uztverei. Nodarbību laikā bērni nostiprināja esošās, kā arī ieguva jaunas zināšanas. Nodarbības ar Intu Somu turpināsies septembrī, kad bērni dosies dabā vērot kokus.

Informāciju sagatavoja:
PII „Ieviņa" vadītājas vietniece izglītības jomā,
Ekoskolas koordinatore
Ilze Rence


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi