×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-05-07
Noslēdzies eseju konkurss angļu valodā

30.aprīlī noslēdzās aprakstu un eseju konkurss angļu valodā „I love Sigulda”. Konkurss tika organizēts 2 kārtās: 1.kārta norisinājās Siguldas novada skolās no 2015.gada 1.aprīļa līdz 24.aprīlim. Konkursa 2.kārta – Siguldas novadā.

Konkursā piedalījās visu Siguldas novada vispārizglītojošo skolu 1.–12.klašu skolēni, klašu grupās: 1.–2.klases, 3.–4.klases, 5.–6.klases, 7.–9.klases, 10.–12.klases. Konkursa žūrija novērtēja 78 iesūtītus darbus. Tika vērtēta oriģinalitāte, noformējums, apraksta vai esejas kvalitāte.

1.–2.klašu grupā 1.vietu ieguva Meldra Ceple (1.kl.) no Laurenču sākumskolas un Ņikita Morozovs (2.kl.) no Siguldas pilsētas vidusskolas. 2.vieta – Edvardam Markovam (2.kl) no Laurenču sākumskolas. 3.vietu ieguva Jasmīne Strode (2.kl.) un Alise Vidiņa (2.kl.) no Siguldas pilsētas vidusskolas. Lote Lea Gaile (1.kl.) no Siguldas pilsētas vidusskolas ieguva atzinību.

3.–4.klašu grupā 1.vietu ieguva Līva Līpace (3.kl.) no Siguldas 1.pamatskolas un Marta Kaļiņina (4.kl.) no Laurenču sākumskolas. 3.vieta – Laumai Cakulei (3.kl.), Paulam Oliņam (4.kl.) no Laurenču sākumskolas, kā arī Dārtai Auziņai (4.kl.), Kristoferam Muskaram (3.kl.) no Siguldas pilsētas vidusskolas. Atzinība – Monikai Apkalnei (3.kl.) no Siguldas 1.pamatskolas un Klintai Elmai Kazākai (3.kl.) no Siguldas pilsētas vidusskolas.

5.–6.klašu grupā 1.vietu ieguva Laura Mergupe-Leitlande (5.kl.) no Laurenču sākumskolas un Ēsa Justīne Kalniņa (6.kl.) no Siguldas 1.pamatskolas. 2.vieta – Keidensai Salanai (5.kl.) no Siguldas 1.pamatskolas.

7.–9.klašu grupā 1.vieta – Ketriņai Klāviņai (9.kl.) no Siguldas Valsts ģimnāzijas, 2.vieta – Justīnei Timermanei (9.kl.) no Siguldas 1.pamatskolas. Atzinības – Evitai Evai Aizputei (9.kl.), Līvai Pūkai (9.kl.) un Katrīnai Zaķītei (7.kl.) no Siguldas Valsts ģimnāzijas, kā arī Ilvai Ancei Vāgnerei (7.kl.) no Siguldas 1.pamatskolas.

10.–12.klašu grupā: 1.vieta – Elīzai Ilzei Malceniecei (11.kl.) no Siguldas Valsts ģimnāzijas. 2.vieta – Giulia Ariel Dubber (11.kl.) un Daigai Ozoliņai (11.kl.) no Siguldas Valsts ģimnāzijas, 3.vieta – Kristīnei Ozolai (11.kl.) no Siguldas Valsts ģimnāzijas.

Apsveicam konkursa laureātus un paldies skolotājiem par atsaucību un ieguldīto darbu!

Informāciju sagatavoja:
Siguldas Valsts ģimnāzijas
angļu valodas skolotāja
Irēna Ivanova


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi