×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-05-21
Aicina pieteikties otrajam Latvijas Izturības pārgājienam

Sestdien, 20.jūnijā, Siguldas apkārtnē jau otro reizi notiks Latvijas Izturības pārgājiens, kura dalībniekiem, pārvietojoties kājām (soļojot, skrienot, nūjojot), būs jāpieveic 50 kilometri marķētā trasē ne ilgāk kā 12 stundās. Izturības pārgājienā dalībnieki nesacentīsies savā starpā, taču pārgājiena maršruts būs nopietns izaicinājums ikvienam tā dalībniekam.

Latvijas Izturības pārgājiens, kura maršruts Gaujas nacionālajā parkā tapis, smeļoties iedvesmu Beļģijas 100 kilometru izturības pārgājienā „Dodentocht”, šogad notiks otro reizi, un tāpat kā pērn – pašā vasaras vidū, kad daba svin vasaras Saulgriežus. Izturības pārgājienā var piedalīties ikviens, kurš sasniedzis 16 gadu vecumu. Latvijas Izturības pārgājiens ir pasākums bez sacensību elementiem, tas ļaus ikvienam izaicināt sevi pašu un katrs Izturības pārgājiena dalībnieks, kurš būs veicis 50 kilometru distanci mazāk kā 12 stundās, saņems piemiņas balvu.

Pasākuma organizatori uzskata, ka daudzi fiziski aktīvi cilvēki, kuri nepiedalās sporta sacensībās, tomēr jūtas gatavi garākam pārgājienam. „Šī ir iespēja sastapt sev līdzīgos, kuriem atrašanās brīvā dabā ir dzīvesprieka neatņemama sastāvdaļa. Pārgājienā tiek aicināti piedalīties arī pieredzējuši sportisti. Izturības pārgājiena dalībnieki soļojot, skrienot vai nūjojot pārvietosies marķētā trasē, kuras starts un finišs būs Siguldas pilsētā”, stāsta Izturības pārgājiena organizatore  Fanija Šitca.

2014.gada 21.jūnijā Latvijas Izturības pārgājiens notika pirmo reizi, un tajā piedalījās un 50 kilometru distanci kontrollaikā veica vairāk nekā simts dalībnieki vecumā līdz 71 gadam.

Dalības maksa Izturības pārgājienā – 20 eiro, komandām ar 8 un vairāk dalībniekiem tiek piešķrta dalības maksas atlaide.

Pieteikties Latvijas otrajam Izturības pārgājienam, kā arī izlasīt pasākuma nolikumu iespējams šeit.

Informāciju sagatavoja:
Fanija Šitca
SIA „Walking Fox” valdes locekle
tālrunis 29478169, e-pasts fanija.sitca@gmail.com


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi