×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-05-22
Parakstīts līgums par Siguldas Sporta kompleksa būvniecību

Piektdien, 22.maijā, Siguldas novada pašvaldība parakstīja līgumus ar personālsabiedrību „S.J.U.C.” par Siguldas Sporta kompleksa projektēšanu un būvniecību. Vērienīgās sporta būves izmaksas ir 8,3 miljoni eiro un plānots, ka būvniecība tiks pabeigta 11 mēnešu laikā.

„Esmu gandarīts, ka pēc vairāku gadu darba esam parakstījuši līgumu, kas ļauj cerēt, ka pēc 11 mēnešiem siguldiešiem būs pieejams baseins un kvalitatīvas sporta zāles. Ceļš līdz līguma parakstīšanai ir bijis sarežģīts, risinājies vairāku gadu garumā, tomēr tajā pašā laikā atkārtota konkursa rezultātā ir izdevies gan funkcionāli uzlabot Sporta kompleksa metu ar pēc tam lietošanā efektīvākiem ekspluatācijas uzlabojumiem, gan paplašināt novadniekiem Sporta kompleksā pieejamo aktīvās atpūtas pakalpojumu klāstu. Esmu pārliecināts, ka Siguldas Sporta komplekss palīdzēs Siguldas novada iedzīvotājiem būt aktīviem, veseliem un dos mums iespēju izaudzināt arī jaunos Latvijas olimpiešus,” vērtē Siguldas novada Domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics.

Jau ziņots, ka Siguldas Sporta komplekss atradīsies Siguldā, Ata Kronvalda ielā 7. Būvniecības iecere paredz ēkas 1.stāvā izvietot galveno ieejas mezglu, sporta zāli, baseinu ar rekreācijas zonu, bet ēkas 2.stāvā atradīsies vieglatlētikas sektors un fitnesa zona. Ēkai paredzēts savienojums – slēgta pāreja – ar blakus esošo Siguldas pilsētas vidusskolu, kā arī funkcionāls savienojums ar vieglatlētikas stadionu. Sporta kompleksa būvei tiks nodrošināta ērta piekļuve ar sabiedrisko un privāto transportu, prioritāri nodrošinot piekļuvi gājējiem un velosipēdistiem. Autostāvvietas, gājēju un veloceliņi teritorijā plānoti brīvās formās, lai maksimāli saglabātu dabas klātbūtnes sajūtu.

Siguldas novada pašvaldības Sporta kompleksa būvniecības projekts ir nozīmīgs Latvijas sporta infrastruktūras attīstības piedāvājums, kas kalpos kā sporta bāze Latvijas sportistiem, kas nes Latvijas vārdu pasaulē, izcīnot olimpiskās medaļas un godalgotas vietas pasaules līmeņa sacensībās, kā arī būs vieta bērnu un jauniešu sporta attīstībai, novada iedzīvotāju dzīves kvalitātes nodrošināšanai.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi