×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-05-25
Bērnudārzā „Pasaciņa” izlaiduma grupā eksperimentu pēcpusdiena

22.maija pēcpusdienā „Varavīksnes” grupā notika liela rosība un satraukums. Mārča mamma, Siguldas Valsts ģimnāzijas ķīmijas skolotāja, iepazīstināja bērnus ar savu nodarbošanos.

Bērnos augu dienu valdīja neziņa par to, kas ir ķīmija? To mēs redzējām paši savām acīm. Vērojām tikai tos eksperimentus, kurus nekādā gadījumā paši nedrīkstam veikt. Taču pašiem praktiski darboties un darīt brīnumlietas bija vislielākais prieks. Eksperimentos izmantojām tikai to, kas atrodams jebkurā mājā – citronskābi, sodu, pūdercukuru, kartupeļu novārījumu, jodu u.c. Rezultātā nonācām pie atziņas, ka skolā iesim uz ķīmijas stundām.

Paldies Mārča mammai Ilonai Brakovskai par atsaucību!

Informāciju sagatavoja:
I.Rimicāne
Bērnudārza „Pasaciņa” pirmsskolas skolotāja

 


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi