×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-05-26
Siguldā notiks amatieru sacensību pludmales volejbolā atklāšanas posms

Sestdien, 30.maijā, Siguldas pludmales volejbola laukumos norisināsies volejbola sacensību “Joker Beach Ball'15” atklāšanas posms – tās ir lielākās amatieru sacensības Baltijā pēc komandu skaita.

Sacensības norisināsies gan vīriešu, gan sieviešu konkurencē. Atklāšanas posmā pasākuma organizatori sola
dažādas atrakcijas arī pasākuma skatītājiem, kuriem būs iespēja uzspēlēt galda futbolu, novusu, dambreti, kārtis un arī badmintonu. Sacensību spēlētājiem un atbalstītājiem būs iespēja atpūsties ērtajos pufos un zem nojumes.

“Joker Beach Ball'15” sacensības kopumā norisināsies 16 vīriešu posmos – Siguldā, Cēsīs, Madonā, Vecumniekos, Remtē, Pļavās, Limbažos, Kuldīgā, Kolkā, Iršos, Kalnmuižas pilī, Alūksnē, Mazsalacā, Zeltiņos, Vecpiebalgā un Jēkabpilī. Sacensības norisināsies arī 8 sieviešu posmos – Siguldā, Cēsīs, Vecumniekos, Pļavās, Limbažos, Kuldīgā, Alūksnē un Jēkabpilī. Katra posma uzvarētājs gan vīriešu, gan sieviešu konkurencē saņems naudas balvu 50 Euro apmērā un mūsu atbalstītāju neaizmirstamās balvas.

Sacensībām var pieteikties interneta vietnē www.beachball.lv. Piesakoties elektroniski, dalības maksa – 5 eiro, piesakoties sacensību norises vietā – 10 eiro.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi