×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-05-29
Šovakar siguldieši svinēs ID karšu 4 gadu jubileju

Šodien, 29.maijā, no plkst.18.00 Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā norisināsies ID karšu 4 gadu jubilejas nakts, kurā noskaidrosim arī novadnieku 10 iecienītākos uzņēmumus 2015.gadā akcijā „S!GULDIEŠI BALSO, S!GULDIEŠI SVIN”. Pasākuma dalībniekus uzrunās Siguldas uzņēmēji, būs pieejami aizraujoši ID karšu jubilejas piedāvājumi un bērnu atrakcijas. Iedzīvotājiem būs iespēja piedalīties „Mazā apļa” spēlē un laimēt brīvdienas atrakciju parkā „Lotes zeme” Igaunijā ar „Mile auto” sarūpētu automašīnu „Citroen”. Aptuveni plkst.21.00 tiks paziņoti siguldiešu 10 iecienītākie uzņēmumi 2015.gadā.

Vakara noslēgumā uzstāsies grupas „Neon Saturdays", „MMD”, „The Coco’nuts”, „De Temps” un „Manta”.

Pēc pasākuma, plkst.21.00, 22.00, 23.00 un 24.00, kursēs bezmaksas autobuss „S!GULDIEŠI BRAUC” (maršruts Siguldas autoosta – Institūts – Kaķīškalns – Siguldas autoosta).


Pasākuma programma:

  • Plkst.18.00 pasākuma atklāšana ar jauniešu pūtēju orķestra “Sudrabskaņa” defilē programmu
  • Plkst.18.15 Emmaste pamatskolas pūtēju orķestra “Emmaste Brass” (Igaunija) priekšnesums
  • Plkst.18.30 „Ielu romance” – leģenda par Turaidas Rozi – riteņbraucēju, ielu vingrotāju, hip hop dejotāju un deju performance
  • Plkst.19.00 grupas „Neon Saturdays” koncerts
  • Plkst.20.00 grupas „MMD” koncerts
  • Plkst.21.00 grupas „The Coconuts” koncerts un balsojuma „Siguldiešu mīlētākais uzņēmums 2015” rezultātu paziņošana
  • Plkst.22.00 grupas „De Temps” koncerts un orientēšanās sacensību „Mazā apļa” balvu ieguvēju izloze
  • Plkst.23.00 grupas „Manta” koncerts

Ieeja – bez maksas.

Jau ziņots, ka Siguldas novadā deklarētie iedzīvotāji siguldiešu ID karti var saņemt no 2011.gada 30.maija, ar tām iespējams saņemt dažādas priekšrocības, apmeklējot kultūras un sporta pasākumus, izmantot dažādus pašvaldības iestāžu pakalpojums, savukārt, pateicoties novada uzņēmēju atbalstam, iedzīvotāji ar novada identifikācijas kartēm var izdevīgāk iegādāties preces un pakalpojumus. Šī gada rudenī plānots ieviest jaunu ID karšu tehnisko risinājumu, lai karte sniegtu vēl vairāk iespēju gan sabiedriskajā transportā, gan izglītības iestādēs, gan bibliotēkās un citviet. Uz 2015.gada 27.maiju Siguldas novadā deklarēto iedzīvotāju identifikācijas karti saņēmuši 12 520 novadnieki, bet kopumā novadā uz 2015.gada 1.janvāri deklarēti 18 346 iedzīvotāji. Līdz ar to, trīs gadu laikā Siguldas novadā deklarēto iedzīvotāju kartes ir saņēmuši gandrīz 70% novadā deklarēto iedzīvotāju.

 

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi