×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-06-11
Siguldā apskatāma Elitas Patmalnieces izstāde

2.jūlijā plkst.17.00 Kultūras un mākslas telpā "Siguldas Tornis" atklās Elitas Patmalnieces izstādi "Prieks", kas būs apskatāma līdz 26.jūlijam. Izstāžu telpas darba laiks ceturtdienās, piektdienās, sestdienās un svētdienās no plkst.12.00 līdz 17.00.

Elita Patmalniece ir modes dizainere, kas veido tērpus skatuves māksliniekiem, teātra un operas izrādēm, viņa ir piedalījusies dažādos televīzijas projektos, reklāmā, laikrakstos un žurnālos. Elita ir pazīstama arī kā gleznotāja, kura mākslas darbus veido neierastā tehnikā, piemēram, viņa rada divdimensionālas krāsainas, stilizētas ainavas un klusās dabas izšuvumus uz auduma.
 
„Visu laiku jādarbojas. Tagad esmu pieaugusi, sapratusi, kas esmu. Bet pie tā nevar apstāties. Tā ir tā laime būt māksliniekam - kaut kas ienāk galvā, kaut ko izdomā, uzzīmē, izšuj..., ”stāsta māksliniece Elita Patmalniece.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi