×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-06-15
Izlaidumi Siguldas pilsētas vidusskolā

13.jūnijs Siguldas pilsētas vidusskolā bija ziediem, smaidiem un mīļu vārdu pildīts, jo izlaidums tika svinēts gan devītās, gan 12.klases skolēniem.

12.klašu skolēnu izlaiduma moto bija „Laiks kā pulkstenis tikšķ”, jo visu mācību gadu laikā viņi ir sapratuši, ka dzīvi piepilda ne jau pulksteņa laiks, bet gan zināšanas un pieredze, kuras tiek apgūtas cilvēkam atvēlētajā dzīves nogrieznī. Ne tikai zināšanas, bet arī pacietība bija nepieciešama klases audzinātājai Miropijai Ņeznajevai, lai 23 viņas audzināmie skolēni nu būtu kopā izlaiduma svētkos. Savu atbalstu gan mācību procesā, gan svētkos dāvāja mūzikas skolotāja Zane Janelsiņa un koncertmeistare Marita Mazurēviča-Motte. Paldies viņām par izlaiduma bagātināšanu ar dziesmām!

Taču 9.klašu skolēni izlaidumā bija nonākuši pie durvīm, kuras ir atvērtas, un viņi ir uz sliekšņa, lai dotos ceļā. Klases audzinātājs Edgars Bajaruns sveica savus 25 audzināmos, uzsverot katra skolēna talantus, stiprās puses un veiksmes mirkļus, savukārt klases audzinātāja Lidija Ločmele veltīja skaistus ceļa vārdus ikkatram savas klases skolēnam. Ar aizraujošiem deju virpuļiem visus klātesošos priecēja deju grupa „Dzirnas”, kuras sastāvā ir arī divi skolas devītie – Eduards un Rūdolfs.

Pēc ilgiem laikiem 9.klašu skolēni un viņu vecāki visi vēl pabija kopā arī pēc svinīgās izlaiduma daļas. Dejojot, dziedot un mielojoties ar uzkodām, visi klātesošie varēja baudīt grupas „Tax Free” uzstāšanos (bundzinieks – skolnieks Rūdolfs Daņiļēvičs), vecāki mēģināja atcerēties skolēnu pavadītos deviņus gadus skolā, veidojot plakātus, kā arī visiem bija iespēja gan izlasīt „zelta pērles” no paskaidrojumiem, domrakstiem, vēstulēm, gan apskatīt video klases dzīves mirkļus, gan neformālā vidē papļāpāt vienam ar otru.

Paldies visiem skolotājiem, skolas darbiniekiem par ieguldīto darbu!


Informāciju sagatavoja:
Skolotāja
Vineta Šķestere-Buka

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi