×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-07-02
Greiderēšanas un planēšanas darbi Siguldas novadā

Siguldas novada teritorijā turpinās grantēto ceļu greiderēšanas un planēšanas darbi, asfalta bedrīšu remonti, iekšpagalmu labiekārtošana, asfaltseguma virskārtas atjaunošana, kā arī tehnisko projektu izstrāde asfaltseguma rekonstrukcijai, gājēju ietvju un automašīnu stāvlaukuma izbūvei.

Līdz jūnija sākumam veikti planēšanas un greiderēšanas darbi 23% apjomā no līguma summas Siguldas pilsētas teritorijā un 17% apjomā lauku teritorijās. Darbi tiek veikti, ņemot vērā ceļa seguma tehnisko stāvokli, ceļa klasi, laika apstākļus un pieejamo finansējumu.

Mores pagastā pilnā apjomā veikta plānotā apauguma noņemšana no ceļa malām, kā arī pabeigti plānotie caurteku un ceļu remonti. Allažu pagastā ceļu remontdarbi veikti vairāk nekā 70% apjomā un tie turpināsies vasaras otrā pusē, kad būs pieejama grants un šķembu masa no Siguldas pilsētas ielu rekonstrukcijas darbiem. Tajā pašā laikā paredzēts veikt ceļa remontdarbus arī pie Allažu Tautas nama un pagasta pārvaldes.

Asfalta bedrīšu remonti Siguldas pilsētā ir veikti darbi 24% apjomā no līguma summas. Tie tiks turpināti vasaras otrā pusē, ņemot vērā darbus, kas saistīti ar ūdens saimniecības projektu attīstību. Asfalta seguma plaisu aizliešana un iesēdumu likvidēšana notiks jūlijā.

Ar pašvaldības līdzfinansējumu veikta iekšpagalmu labiekārtošana Pulkveža Brieža ielā 28 un Pulkveža Brieža ielā 84/86, kā arī Melioratoru ielā 2 un Krišjāņa Barona ielā 14.

Jūnijā ir izsludināts iepirkums asfaltseguma virskārtas atjaunošanai Pils ielā, Cēsu ielā, J.Poruka ielas posmā pie Spieķu parka un Mednieku ielā.

Šajā gadā ir izstrādāti tehniskie projekti un jūlija sākumā tiks izsludināti būvdarbu iepirkumi asfaltseguma rekonstrukcijai Televīzijas, Dārza, Līvkalna ielai Siguldā, kā arī Klusās ielas/valsts autoceļa V58 krustojumam Allažos. Izstrādāts arī tehniskais projekts Paparžu ielas pārbūvei no grants uz asfaltsegumu. Pārbūves darbus plānots veikt vēl šajā gadā.

Grants seguma izbūve pabeigta ceļa servitūtam no Parādes ielas līdz Tirgus laukumam Siguldā. Jūlijā plānots veikt iesākto Raiņa ielas un Ausekļa ielas krustojuma pārbūvi.

Ir izstrādāts tehniskais projekts un tiks izsludināts iepirkums būvdarbiem, lai izbūvētu gājēju ietvi un automašīnu stāvlaukumu pie bērnudārza „Saulīte” – Institūta un Mores ielās. Gājēju ietvei no Dārza ielas līdz Ķipariem (Nurmižu ceļš) ir izstrādāta skice, un pašlaik notiek tās saskaņošana ar VAS „Latvijas Valsts ceļi”, kas ir šī ceļa tiesiskais valdītājs par tālāku tehniskā projekta izstrādi un plānotajiem būvdarbiem.

Izstrādāts būvprojekts gājēju celiņa izbūvei Strēlnieku ielā no Pulkveža Brieža ielas līdz Gāles ielai. Jau ir izbūvēts gājēju ietves posms gar automašīnu stāvlaukumu pie TC „Šokolāde”, kā arī atjaunots asfalta segums šim ielas posmam.

Doņu ielā izbūvēta kolektoru sistēma lietusūdens savākšanai un novadīšanai vairāk kā 100 metru garumā un labiekārtota blakus esošā teritorija.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi