×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-07-02
SEB MTB maratona Siguldas posmā startēs arī ziemeļamerikānis

Svētdien, 5.jūlijā, norisināsies SEB MTB maratona Siguldas posms, kas šogad ir vienīgās UCI kategorijas MTB maratona sacensības Latvijā. Par vērtīgajiem UCI punktiem pauguriem bagātajā trasē cīnīsies daudzi Baltijas vadošie MTB sportisti, kuriem konkurenci sagādās arī Kanādas MTB braucējs Tims Karletons.

Šobrīd dalību Siguldas posmā ir apstiprinājuši tādi Latvijā labi zināmi riteņbraucēji kā Matīss Preimanis, Andris Vosekalns, Dmitrijs Sorokins, Raivis Zīmelis, Oskars Muižnieks un citi. Viņiem konkurenci sagādās vadošie Igaunijas MTB sportisti, kā arī Kanādas MTB braucējs Tims Karletons. Kanādietis SEB MTB maratonā startēs otro gadu pēc kārtas. Pērn viņš finišēja 27.vietā. Tāpat iespējama arī citu ārzemju sportistu dalība, kuri iepriekšējā dienā Siguldā sacentīsies UCI kategorijas MTB XCO krosa sacensībās.

Siguldas posms SEB MTB maratona kartē atrodams jau no pirmsākumiem 2000.gadu sākumā. Šī gada SEB MTB maratona Siguldas posms ir vienīgās MTB maratona sacensības Latvijā, kurām piešķirta prestižā Starptautiskās Riteņbraukšanas savienības (UCI) kategorija. Sportistiem „Skandi motors” distancē būs iespēja cīnīties par vērtīgajiem UCI punktiem, kas tiks vērtēti pasaules MTB maratona rangā.

„Skandi motors” distance ir ļoti pietuvināta tai, kāda tā būs nākamā gada Eiropas čempionātā, kas arī notiks Siguldā. Kopumā šajā braucienā jāveic 72,8 kilometru gara distance ar startu Cēsu ielā. Turpinājumā maršruts vedīs pa Siguldas pilsētu. Dalībniekiem būs jāpievar arī Bobsleja un kamaniņu trases kāpums, kā arī ļoti daudz citu kāpumu, nobraucienu un citu pārbaudījumu. Finišs gaidāms Spieķu laukumā, bet pēdējais kilometrs vedīs augšup Gaujas kalnā. Starts „Skandi motors” distancei tiks dots plkst.10.00.

Vislielākais starts gaidāms plkst.13.30, kad trasē dosies vairāk nekā 1500 „Virši – A” brauciena dalībnieki. Vienlaicīgi savu distanci uzsāks arī „Mammadaba” veselības brauciena dalībnieki. Arī abos šajos braucienos dalībniekus sagaidīs gan jauni un iepriekš nebraukti posmi pa Siguldas apkaimes mežiem, gan arī jau zināmas takas. Pēdējais kāpums tradicionāli vedīs Gaujas kalnā.

Jaunos riteņbraucējus sagaidīs aizraujošie „Herkuless” bērnu braucieni, kuru sākums – plkst.11.00.

Iepriekšējā reģistrācija SEB MTB maratona Siguldas posmam noslēdzās 1.jūlijā. Tiem, kas reģistrēties nepaspēja, to izdarīt būs iespējams arī sacensību norises vietā no plkst.9.00.

Trasē riteņbraucēju slāpes veldzēs „Zaķumuižas” ūdens un „Isostar” enerģijas dzērieni. Dalībniekiem būs iespēja iestiprināties arī vairākos ēšanas punktos distancē, uzkodas nodrošinās „Daily”. Jau 14.gadu SEB MTB maratona ģenerālsponsors ir „SEB banka”.

Pasākuma laikā plānoti satiksmes ierobežojumi!

Informāciju sagatavoja:
Igo Japiņa sporta aģentūras pārstāvis
Toms Markss


© www.sigulda.lv





KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi