×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-07-28
Augustā Siguldā notiks sacensību „Latvijas spēcīgākā pilsēta 2015” posms

No 24.jūlija līdz 29.augustam 11 Latvijas pilsētas pāršalks sacensība „Latvijas spēcīgākā pilsēta”, Siguldas posms norisināsies 21.augustā Raiņa parkā.Sacensību laikā iedzīvotājiem tiks dotas trīs stundas, kuru laikā ikviens var piedalīties izaicinājumā, pēc iespējas vairāk reižu uzspiest svaru stieni. Jauniešiem līdz 18 gadiem un sievietēm svaru stienis svērs 20 kg, bet vīriem būs jāuzveic 50 kg smags svaru stienis. Dalībnieku kopā paveiktais veidos katras pilsētas rezultātu. Dalība sacensībās ir bezmaksas un nav nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās.

Sacensība notiks gan starp pilsētām, gan arī nosakot spēkā izturīgākos dalībniekus. Katrā posmā ar medaļām tiks apbalvoti trīs labākie jaunieši, vīri un sievietes, kā arī visi sacensību dalībnieki saņems uzmundrinošas balviņas. Šīs vasaras jaunums būs Rekordu diena 5.septembrī, kad dalībnieki varēs uzlabot savu iepriekšējo sniegumu kādā no posmiem un cīnīties par absolūti labāko godu un kausu. Pēc visiem sacensību posmiem, aprēķinot katras pilsētas iedzīvotāju kopā pacelto rezultātu tonnās, tiks godinātas trīs pilsētas.

Informācija par sacensību posmiem un vingrinājuma izpildes noteikumi. Sacensību „Latvijas spēcīgākā pilsēta 2015” organizē Latvijas Pauerliftinga federācija.

 

Informāciju sagatavoja:
Baiba Norberte
Latvijas Pauerliftinga federācija

        

 

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi