×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-08-12
Laurenču sākumskolā norisinās jauno pētnieku nometne

Ar Latvijas vides aizsardzības fonda un Laurenču sākumskolas vecāku biedrība atbalstu otro reizi šovasar tiek organizēta nometne "Pētnieka lidojums Laurēnijā”, kurā piedalās 60 jaunie dabas pētnieki

Pirmās dienas pētījums bija sajūtu – maņu taka. Redzes stacijā vērojām kokus un centāmies kādu no redzētajiem kokiem uzzīmēt. Dzirdes stacijā salīdzinājām pilsētas skaņas ar skaņām dabā. Centāmies atpazīt šo skaņu avotus. Smaržas stacijā atpazinām ar aizvērtām acīm dažādu augu un vielu smaržas. Taustes stacijā atpazinām maisiņos apslēptus pārtikas produktus. Rāpojot caur auduma tuneli, ar ceļiem un plaukstām sajutām dažādus dabas priekšmetus. Garšas stacijā bija izveidots meža restorāns, kurā ar aizvērtām acīm baudījām un atpazinām dažādas meža un jūras veltes. Garšojām un centāmies atpazīt dažādus dzērienus, kuri tika pagatavoti no dažādiem augiem.

Dienas noslēgumā valdīja liels prieks un līksme par veiksmīgi pavadīto dienu. Arī nākamās dienas solās būt tikpat piedzīvojumiem bagātas un jaunu atklājumu pilnas.

Informāciju sagatavoja:
Agnese Kalviņa un Agnese Poļakova

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi