×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-08-25
Notiks skrituļslidošanas sacensības visu paaudžu skrituļotājiem

Svētdien, 30.augustā plkst.12.00, Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā norisināsies skrituļslidošanas sacensības - “S!-Powerslide kausa izcīņa 2015”. Sacensību mērķis ir popularizēt skrituļslidošanas sporta veidu, veicināt lietderīgu un fiziski aktīvu brīvā laika pavadīšanu. Sacensībās var piedalīties ikviens dalībnieks, kas ir apguvis skrituļslidošanas iemaņas.

Sacensību dalībniekiem būs iespēja startēt 18 vecuma grupās. Sacensības norisināsies četros braucienos, katrā braucienā dalībniekiem būs jāveic cita distance. Katras grupas dalībnieka rezultāts katrā distancē tiks pārvērsts punktos. Vienādas punktu summas gadījumā augstāku vietu ieņems dalībnieks, kurš būs uzrādījis augstāku rezultātu pēdējā distancē. Uzvarēs tas, kurš iegūs lielāko punktu summu visās distancēs.

Šobrīd sacensībām pieteikušies vairāk nekā 45 dalībnieki un dalībnieku reģistrācija mājas lapā www.ba2.lv turpināsies līdz 28.augusta plkst.13.00. Iespēja pieteikties dalībai sacensībās būs arī 30.augustā, sacensību norises vietā. Dalībniekiem līdz 6 gadu vecumam piesakoties iepriekš, dalība ir bezmaksas, taču reģistrējoties sacensību dienā uz vietas dalības maksa būs 2 eiro. Dalībniekiem no 7- 18 gadiem dalības maksa internetā ir 2 eiro, reģistrējoties sacensību dienā – 4 eiro. Savukārt dalībniekiem no 19 gadu vecuma dalības maksa iepriekš reģistrējoties ir 5 eiro, bet reģistrējoties pasākuma dienā dalības maksa būs 10 eiro. Uzrādot ID kartes - 10% atlaide dalības maksai.

Sacensības organizē Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrs sadarbībā ar taktika.lv.


Informāciju sagatavoja:
Matīss Lūkins

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi