×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-08-27
Šonedēļ Siguldas novadā – volejbola, skrituļslidošanas, skriešanas sacensības un amatierteātris

Sestdien, 29.augustā

Plkst.10.30 Livonijas kauss pludmales volejbolā laukumos pie Gaujas (Peldu ielā 1). Turnīram aicinātas pieteikties sieviešu, vīriešu un veterānu (kopējais divu dalībnieku vecums ir ne mazāks par 80 gadiem) komandas.

Plkst.14.00 Allažu pagasta Tautas nama amatierteātra „Aka” izrāde „Visas labas lietas ir trīs” Allažu pagasta Tautas namā. Izrāde pēc Zeiboltu Jēkaba darba „Dullais barons Bunduls”. Režisore - Izolde Pētersone.

Svētdien, 30.augustā 

Plkst.10.00
„Sigulda Up Cup" posms - skrējiens augšup Siguldas Bobsleja un kamaniņu trasē. Sacensību dalībniekiem būs unikāla iespēja pārbaudīt savus spēkus, skrienot augšup Bobsleja un kamaniņu trasē un, atkarībā no vecuma grupas, pieveicot 400 līdz 800 metrus garas distances. Atšķirībā no kamanām, kas sacenšas, traucoties lejup pa trasi, dalībnieki skries augšup, pārbaudot savas spējas pieveikt gan trases augstumu, gan virāžas.

Plkst.10.30 Veterānu pludmales volejbols (210+) laukumos pie Gaujas (Peldu ielā 1).

Plkst.11.00 „S! – Powerslide” kausa izcīņa 2015 Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā. Sacensībās var piedalīties ikviens dalībnieks, kas ir apguvis skrituļslidošanas iemaņas. Sacensību dalībniekiem būs iespēja startēt 18 vecuma grupās. Sacensības norisināsies četros braucienos, katrā braucienā dalībniekiem būs jāveic cita distance.

Izstādes

  • Līgas Skadiņas personālizstāde „Ceļojums” Siguldas Mākslas un kultūras telpā „Siguldas Tornis”
  • XI Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkiem veltīts izstāžu kopums „Latvieša dvēsele dzied un dej” Siguldas novada bibliotēkā  
  • Tautas lietišķās mākslas studiju „Atkalnis” un „Baiba” izstāde „Dabas brīnums adītos tērpos” Mores kauju muzejā
  • Izstāde „Radošās inteliģences tikšanās vietai – Zuzes mājai – 110 gadi” Siguldas novada bibliotēkā  
  • Izstāde „Dzīvesprieka eliksīrs” Siguldas novada bibliotēkā  
  • Izstāde „Zili stikli, zaļi ledi” Siguldas novada bibliotēkā, abonementā 

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi