×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-08-31
Aicina uz Silvijas Grapmanes izstādi „Vienkārši – es varu!”

No 4.līdz 26.septembrim Siguldas pagasta Kultūras nama Izstāžu zālē, Zinātnes ielā 7B, skatāma tautas lietišķās mākslas studijas „Vīgrieze” dalībnieces Silvijas Grapmanes izstāde „Vienkārši – es varu!”. Savukārt 26.septembrī plkst.16.00 notiks tikšanās ar pašu izstādes autori.

„Man ļoti gribētos, lai šī izstāde iedrošinātu manus draugus, paziņas, un skatītājus likt lietā savus apslēptos talantus sakot sev – es varu! Esmu ikdienišķa, vienkārša sieviete, bez īpašiem talantiem, bet ar mūžīgu vēlēšanos darīt ko jaunu, neparastu, izmantojot pacietību, kuras man netrūkst. Mans mērķis ir varēt to, ko lietišķās mākslas jomā varējuši mūsu senči – gan brīnišķīgās audējas, bez datora palīdzības veidojot sarežģītus rakstus un tehnikas, gan prasmīgo roku bruņotie klūdziņu, māla izstrādājumu darinātāji, gan adītājas, tamborētājas, izšuvējas, pinējas un citi, kas bagātinājuši mūsu rokdarbu pūru. Tāpēc ir šī izstāde – te viss ir vienkāršs, praktisks, noderīgs, lietojams. To visu varat paveikt arī jūs – mani draugi! Tikai sakiet sev vienkārši – es varu!” stāsta izstādes autore Silvija Grapmane.

Izstāde apskatāma darbadienās no plkst.10.00 līdz 19.00 un sestdienās, svētdienās no plkst.10.00 līdz 14.00.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi