×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-09-15
Siguldas Valsts ģimnāzijas septītklasnieki iesaistās izpētes projektā

Siguldas Valsts ģimnāzijas 7.c.klase ir viena no piecdesmit septītajām klasēm Latvijā, kuras no 2015. līdz 2018. gadam piedalīsies biedrības Go Beyond pētījumā un apmācību programmā par skolēnu attieksmi pret alkoholu, tā lietošanas pieredzi un dinamiku.

2015.gada 15.septembrī ģimnāzijas planšetdatoru klasē projekta socioloģe Ieva Saukuma un klases audzinātāja Iveta Celmiņa organizēja pirmo tiešsaites aptauju. Aptaujas anketa izveidota tā, lai rosinātu skolēna pašrefleksiju par alkohola un atkarību tēmu, un var kalpot kā vērtīgs instruments preventīviem pasākumiem skolā. Turpmākajā izpētes procesā skolēniem tiks piedāvātas dažādas nodarbības un citas aktivitātes, lai veicinātu veselīgu dzīves veidu.

Biedrības Go Beyond mērķis ir nodrošināt Latvijas jauniešiem iespēju attīstīt savas profesionālās un sociālās prasmes. Programmas “Runājot par alkoholu” ietvaros biedrība piedāvā skolām metodisko materiālu, ko skolotāji var izmantot preventīvās sarunās ar jauniešiem par alkoholu un citām atkarībām dažādās mācību stundās pamatskolā un vidusskolā. Tās mērķis ir iemācīt jauniešiem veidot savu viedokli, ietekmēt situācijas sev apkārt, izvēlēties rīkoties atbildīgi un patstāvīgi, nepakļauties vienaudžu spiedienam.

 

Informāciju sagatavoja:
Siguldas Valsts ģimnāzijas
Klašu audzinātāju metodiskā centra vadītāja Inese Berga


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi