×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-09-25
Dzejas pasākums Laurenču sākumskolas 1.-3.klašu skolēniem

Septembrī ikviens Laurenču sākumskolas skolēns tika aicināts sacerēt savu dzejoli, kas savu vietu atrada “Laurēnu zelta sietiņā” bibliotēkā.

25.septembra pēcpusdienā mazākie laurēni pulcējās kopā, lai atzīmētu Raiņa un Aspazijas 150.jubileju. Pasākumā Raiņa un Aspazijas dzeju deklamēja iepriekšējā mācību gada skatuves runas konkursa dalībnieki un laureāti – Evelīna Vabule un Žaks Taubers, bet mazie pirmklasnieki drosmīgi skaitīja līdz desmit Raiņa dzejolī “Visi desmit”.  Tā tapa dzimšanas diena kūka ar desmit skaisti noformētiem gabaliem.

Paldies animācijas studijai "Dauka" par atbalstu, kas ļāva mums just līdzi animācijas filmu “Ciemā”, “Aicinājums” un “Zeltītas vasaras” varoņiem

 

Informāciju sagatavoja:
Laurenču sākumskolas bibliotekāre
Marita Veica


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi