×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-09-30
Aicina ziedot grāmatas Lesteras latviešu bērnu sestdienas skolai

Siguldas Valsts ģimnāzijas 10.a klases skolēni vēlas palīdzēt Lesteras (Lielbritānija) latviešu bērnu sestdienas skolai izveidot savu bibliotēku. Tādēļ siguldieši tiek aicināti no 1. līdz 23.oktobrim ziedot bērnu grāmatiņas latviešu valodā. Grāmatas var nodot Siguldas Valsts ģimnāzijas 10.a klases audzinātājai Inesei Bergai vai Siguldas novada bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļā.

Lesteras latviešu bērnu sestdienas skola ir dibināta 2015.gada aprīlī un to apmeklē bērni  vecumā no 3 līdz 14 gadiem. Skolā strādā piecas brīvprātīgās skolotājas – viena no tām ir bijusī siguldiete, ģimnāzijas absolvente, Siguldas 1.pamatskolas un Mores pamatskolas skolotāja Dace Dundure, lūdz palīdzību  skolas bibliotēkas izveidei.

Skolā ir paredzēts apgūt latviešu valodu, kultūru un vēsturi, tautiskās dejas, tāpat skolā notiek radošās nodarbības, kur bērni darbojas ar krāsām un faktūrām.
 

Youtube

Informāciju sagatavoja:
10.a. klases vecākā Katrīna Lauga,
10.a klases audzinātāja Inese Berga


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi