×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-10-05
Siguldā uzstāsies Lezumas draudzes koris no Brēmenes

20.oktobrī plkst.19.00 Siguldas evaņģēliski luteriskajā baznīcā uzstāsies koris Capella St.Martini no Brēmenes.

Lezumas draudzes kora „Capella St. Martini“ pamatsastāvā ir 80 dalībnieki no dažādiem pilsētas rajoniem un Brēmenes piepilsētas. Kora repertuārā ir lielās oratorijas un par kora augsto kvalitāti liecina koncertēšana Eiropā.

Kora „Capella St. Martini” mākslinieciskais vadītājs ir Hans Dīters Renkens. Lielo baroka un romantikas laika oratoriju uzvedumi ir viņa darba galvenā sastāvdaļa. Hansa Dītera Renkena daudzveidīgajā darbā īpašu vietu ieņem J.S.Baha „Jāņa pasijas” vēsturiskā atjauninājuma pirmatskaņojums Brēmenē, divu franču baroka operu jaunuzvedums, kā arī divu pašsacerētu oratoriju iestudēšana. Darbu Lezumas draudzē Hans Dīters Renkens sāka ar J.S.Baha „Mateja pasiju”, ko preses izdevumi dēvēja  par  „Lezumas sensāciju“.

Biļetes uz Lezumas draudzes kora koncertu būs pieejamas koncerta dienā pie ieejas dievnamā.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi