×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-10-20
Mores pamatskolas audzēkņi Labo darbu nedēļā dodas uz dzīvnieku patversmi

Labdarības organizācija Palīdzēsim.lv jau septīto gadu organizē akciju „Labo darbu nedēļa”, kad bērni un skolu jaunieši tiek aicināti īpaši aktīvi darīt un iesaistīt labo darbu veikšanā arī pārējos cilvēkus. Šī akcija palīdz sastapties labo darbu veicējiem ar tiem, kam palīdzība nepieciešams.

Arī Mores pamatskolas 3. – 4.klase Labo darbu nedēļā visus skolēnus un darbiniekus aicināja ziedot dzīvnieku barību, vecas segas un citas patversmei nepieciešamas lietas.

16.oktobra pēcpusdienā 3. – 4.klase kopā ar audzinātāju devās uz Cēsu dzīvnieku patversmi „Lācīši”, lai iepriecinātu tās iemītniekus gan ar kādu kārumu, gan ikdienā nepieciešamām lietām – segām, rotaļlietām. Patversmē skolēniem tika atļauts samīļot mazos kucēnus un parotaļāties ar tiem. Paldies sakām patversmes darbiniekiem par laipno uzņemšanu. Kaut arī šis brauciens radīja pozitīvas emocijas, mūsu sirdīs ir palicis rūgtums par cilvēku bezatbildību un vienaldzību pret dzīvniekiem.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi