×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-11-08
Skolēnus bezmaksas ekskursijās aicina iepazīt Bobsleja un kamaniņu trasi

Latvijas Kamaniņu sporta federācija sadarbībā ar Kamaniņu sporta skolu 27. – 28.novembrī – laikā, kad Bobsleja un kamaniņu trasē notiks Junioru Pasaules kausa 2.posma izcīņa kamaniņu sportā un kvalifikācijas sacensības Jaunatnes Ziemas Olimpiskajām spēlēm, aicina bezmaksas eksursijās apskatīt trasi un vērot starptautiskās sacensības kopā ar īpašiem gidiem – Kamaniņu sporta skolas audzēkņiem.

Klašu kolektīvi 27. un 28. novembrī var pieteikties bezmaksas Bobsleja un kamaniņu trases apskatei kopā ar gidiem – Kamaniņu sporta skolas audzēkņiem, kā ari vienlaikus izmantot iespēju vērot starptautiska līmeņa sacensības. Papildu ekskursijām 27.novembrī no plkst.9.30 – 14.30 skolēniem būs iespēja veikt izmēģinājuma braucienus ar sporta kamanām starta estakādē, bet 28.novembrī no plkst.9.30 – 13.00 jaunieši varēs piedalīties Valsts policijas drošības dienā – vērot speciālo uzdevumu vienības paraugdemonstrējumus, apskatīt dienesta suņus, speciālo transportu, kā arī satikt Bebru Bruno un Runci Rūdi.

Pieteikties ekskursijām var Latvijas Kamaniņu sporta federācijā pa tālruni 29106622 vai e-pastu lksf@latnet.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi