×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-11-10
Patriotisma nedēļa Siguldas novada skolās

Šajā mācību gadā Siguldas novada skolās klašu audzinātāju metodiskā apvienība organizē pasākumu ciklu, lai stiprinātu izglītojamo patriotismu. 9.novembrī Siguldas pilsētas vidusskolā noritēja pirmais no trim pasākumiem: erudīcijas konkurss 5.-6.klašu skolēniem „Prāta pūra lāde”.

Konkursā skolēniem bija nepieciešamas zināšanas Latvijas vēsturē, ģeogrāfijā, literatūrā, kā arī jāpierāda erudīcija Latvijas notikumu pārzināšanā. Skolotāju Edgara Bajaruna un Imanta Kukuļa sagatavotie jautājumi nebija viegli, taču visi 50 skolēni no piecām izglītības iestādēm – Siguldas pilsētas vidusskolas, Laurenču sākumskolas, Siguldas 1.vidusskolas, Mores pamatskolas un Allažu pamatskolas – ar tiem tika galā ļoti labi. Lai noteiktu pašas gudrākās un veiksmīgākās komandas, bija nepieciešama papildkārta.

2015.gada erudīcijas konkursa „Prāta pūra lāde” uzvarētāji ir:

5.klašu grupā:

  • 1.vieta Laurenču sākumskola
  • 2.vieta Siguldas pilsētas vidusskola
  • 3.vieta Siguldas 1.pamatskola

6.klašu grupā:

  • 1.vieta Allažu pamatskola
  • 2.vieta Mores pamatskola
  • 3.vieta Laurenču sākumskola

Patriotisma nedēļa turpinās: 11.novembrī – Lāčplēša dienā – noritēs Vīru spēles, kurās meklēsim Siguldas novadu skolu stiprākos un veiklākos puišus, bet 13.novembrī tiksimies Siguldas Valsts ģimnāzijā, lai piedalītos Patriotisko dziesmu konkursā.Lai skaisti svētki!

Informāciju sagatavoja:
Siguldas pilsētas vidusskolas ārpusklases darba organizatore
Vineta Šķestere-Buka


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi