×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-11-12
Vīru spēles Siguldas pilsētas vidusskolā

11.novembrī – Lāčplēša dienā – Siguldas pilsētas vidusskolā Siguldas novada skolu 9. – 12.klašu puiši deviņās komandās tikās, lai mērotos spēkiem sacensībās „Vīru spēles”.

Šogad „Vīru spēles” Siguldas pilsētas vidusskolā norit jau piekto gadu, tāpēc tās tika organizētas īpaši vērienīgi. Puišu fiziskās spējas un erudīciju pārbaudīja NBS Sauszemes spēku Kājnieku brigādes Kaujas atbalsta bataljona karavīri no Ādažu militārās bāzes, pārstāvji no Valsts robežsardzes koledžas, kas atrodas Rēzeknē, kā arī Valsts policijas darbinieki.

Sacensību laikā jauniešiem bija jāpārvar izaicinājumi, kuros tika pārbaudītas spējas darboties vienotā saliedētā komandā. Vīru spēlēs bija lieliska izdevība pārbaudīt sevi, risinot un veicot uzdevumus, kas bija tendēti ne tikai uz jauniešu fizisko sagatavotību, bet arī zināšanām un loģisko domāšanu.

Sīvā cīņā tika noskaidroti stiprākie:

Stafetes organizētājs

1.vieta

2.vieta

3.vieta

NBS

Siguldas Valsts ģimnāzija, 9.m

Siguldas pilsētas vidusskola, 11.a

Siguldas 1.pamatskola 9.a

Robežsardze

Siguldas Valsts ģimnāzija, 11.a

Siguldas Valsts ģimnāzija, 10.a

Siguldas pilsētas vidusskola, 10.a

Valsts policija

Siguldas pilsētas vidusskola, 10.a

Siguldas Valsts ģimnāzija,10.a

Siguldas Valsts ģimnāzija, 9.m

Kopvērtējumā par 2015.gada „Vīru spēļu” uzvarētājiem kļuva Siguldas Valsts ģimnāzijas 11.a klases komanda.

Savukārt, tie skolēni, kas nepiedalījās „Vīru spēlēs”, varēja apskatīt NBS rīcībā esošo strēlnieku ieroču izstādi, kā arī gūt plašāku informāciju par karavīru dienestu NBS, aprunājoties ar karavīriem. Šajā dienā ikvienam kopā ar jauniešu iniciatīva centra „Mērķis” meitenēm bija iespēja izgatavot aprocīti, veltītu Valsts svētkiem.

Paldies visiem sacensību dalībniekiem par izturību, entuziasmu un aizrautību, kā arī stafešu organizatoriem, kas veltīja laiku, spēku un resursus, lai Vīru spēles būtu interesants, aizraujošs un patriotisks pasākums!

Informāciju sagatavoja:
Siguldas pilsētas vidusskolas ārpusklases darba organizatore
Vineta Šķestere-Buka

 


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi