×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-11-20
Vidusskolēnu tikšanās ar Saeimas deputātu Mārtiņu Bondaru

Piektdien, 13.novembrī, Siguldas Valsts ģimnāzijā ieradās Saeimas deputāts, Latvijas Reģionu apvienības priekšsēdētājs Mārtiņš Bondars. Ar viņu tikās vidusskolas skolēni, kuri pēc tikšanās bija ļoti iespaidoti. Mārtiņš Bondars stāstīja par kritērijiem, kas jāņem vērā, meklējot augstskolas, kā arī par kvalitatīvas izglītības nozīmi darba tirgū un tās nepieciešamību mūsdienās.

Tikšanās bija ļoti atraktīva, skolēni varēja izteikt savu viedokli, un veidojās diskusija. Gaisotne aktu zālē bija ļoti pozitīva. Skolēni bija tik priecīgi par Mārtiņa Bondara apmeklējumu, ka turpināja diskusiju arī tad, kad mācību stunda jau bija beigusies. Skolēniem bija iespēja arī kopā ar M.Bondaru nofotografēties. Visi atzina, ka labprāt padiskutētu vēl kādu reizi arī par kādu citu sabiedrībā aktuālu tematu. M.Bondars par sevi radīja tik labu priekšstatu, ka bija skolēni, kas pat brīnījās, kāpēc viņš tomēr nekļuva par Latvijas prezidentu.

Šī diskusija bija ļoti vērtīga galvenokārt tāpēc, ka tā palīdzēja saprast, kur doties mācīties pēc vidusskolas beigšanas un kāpēc mums labāk vajadzētu palikt pašiem savā valstī.

Informāciju sagatavoja:
Līva Gaile,
Kristiāna Grāmatiņa,
Katrīna Vaičuka,
11.b klases skolniece


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi