×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-11-24
Atklās Tautas lietišķās mākslas studijas „Vīgrieze” izstādi

Tautas lietišķās mākslas studijas „Vīgrieze” un projekta „Tautastērps pašu rokām” dalībnieces aicina uz darbu izstādes „Silti” atklāšanu un tikšanos ar darbu autorēm 4.decembrī, plkst.17.00 Siguldas pagasta Kultūras nama Izstāžu zālē.

Kā jau ierasts katru gadu, arī šogad Tautas lietišķās mākslas studija "Vīgrieze" atrāda gada veikumu, sasildot ikviena sirdi ar rakstu un krāsu daudzveidību dažādos rokdarbos. Izstādē būs apskatāmi Tautas lietišķās mākslas studijas „Vīgrieze” un Siguldas pagasta Kultūras nama īstenotā projekta „Tautastērps pašu rokām” III daļas „Cimdi, zeķes un brunči” darbi, kuri iedvesmos un iedrošinās izstādes apmeklētājus pašiem darināt savu tautastērpu. Projekta gaitā tika apgūta adīšanas prasme pie Tautas lietišķās mākslas meistares Ilzes Kopmanes un iepazītas Latvijas tradicionālo tautas tērpu īpatnības vēstures doktores Aijas Jansones lekcijā.

Izstāde būs apskatāma no 4.decembra līdz 23.decembrim.

Ieeja – bez maksas


Informāciju sagatavoja:
TLMS „Vīgrieze” vadītāja
Linda Džeriņa-Riekstiņa


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi