×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-11-26
Brāļi Dukuri pretendē uz Latvijas Gada balvu sportā 2015

Latvijas Gada balvas sportā žūrija nosaukusi pretendentus deviņās nominācijās. Nominācijām izvirzīti arī pretendenti no Siguldas novada – Martins un Tomass Dukuri, kā arī sporta pasākumi, kas norisinājušies Siguldas novadā.

Kategorijā „Labākais Latvijas sportists” savu titulu centīsies aizstāvēt pēdējo divu gadu uzvarētājs, divkārtējais olimpisko spēļu vicečempions skeletonā Martins Dukurs, kurš šogad jau trešo reizi uzvarēja pasaules čempionātā, sesto reizi triumfēja Eiropas čempionātā, kā arī sesto reizi ieguva Pasaules kausu. Pretendentu vidū ir vēl divi ziemas sporta veidu pārstāvji, arī Martina brālis Tomass Dukurs, kurš gan pasaules, gan Eiropas čempionātā skeletonā izcīnīja bronzas medaļu un palika otrais Pasaules kausa kopvērtējumā.

Nominācijā „Gada sporta notikums Latvijā” izvirzīts Starptautiskās kamaniņu sporta federācijas pasaules čempionāts kamaniņu sportā – pērnās sezonas svarīgākais notikums kamaniņu sportā, kas Siguldā pulcēja sportistus no 30 valstīm.

Nominācijā „Gada notikums tautas sportā” izvirzīts Vienības velobrauciens. Pasākums šogad atzīmējis 25.gadskārtu, trīs dažādās distancēs pulcējot lielāko dalībnieku skaitu kopš valsts neatkarības atjaunošanas – 6000 velomīļu.

Savukārt 25.novembrī ir sācies balsojums par Latvijas populārāko sportistu. Uz šo titulu pretendē 13 sportisti, tostarp ir arī Martins un Tomass Dukuri. Ikviens par savu favorītu varēs nobalsot līdz 22.decembra pusnaktij.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi