×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-11-27
Siguldas pilsētas vidusskolā tapuši adventes vainagi labdarībai

Gatavojoties pirmajai adventei, Siguldas pilsētas vidusskolas sākumskolas 1.–4.klašu skolēni jau tradicionāli vairākus gadus kopā ar vecākiem gatavo skaistus un interesantus adventes vainadziņus.

Šogad īpaši jāuzteic 1.klašu vecāki, kuri 25.novembra vakarā pulcējās skolā, lai kopīgi ar saviem bērniem pagatavotu vainadziņus, kurus nosūtīja Siguldas novada pašvaldības Sociālā dienesta Dienas centram. Tie domāti vientuļajiem pensionāriem , cilvēkiem ar invaliditāti un daudzbērnu ģimenēm. Lai skaistums un svecīšu mirdzums ienāktu viņu mājās, par to parūpējās 1.s klases skolēni ar vecākiem skolotājas Ināras Dalkes vadībā.Tikpat mīļi un grezni vainadziņi tapa 1.b klasītē skolotājas Vitas Brivkas vadībā. Draudzīgā rosībā 1.c klases vecāki kopā ar saviem bērniem skolotājas Ligitas Daļeckas vadībā sagatavoja košus un iepriecinošus vainadziņus.

Visā skolā 26.novembra agrā rīta stundā ieplūda sveču, egļu un bišu vaska smarža.
2.stāva gaitenī rindojās mīlestības apvīti vainadziņi.Tiem minūti pa minūtei pievienojās jauni un jauni skolas bērnu ģimeņu radītie darbi. Iepriekšējā vakarā daudzās skolēnu ģimenēs čakli strādāja bērni un vecāki. Skaisti un ar izdomu izstādē greznojās 138 vainadziņi.

Pusdienas laikā 3.klases zēni vainadziņus nogādāja līdz autobusam, lai tālāk tie nonāktu līdz Dienas centram. Paldies visiem vecākiem un skolēniem par ieguldīto darbu un atsaucību! Paldies skolotājiem par ierosinājumiem! Paldies veikalam „Beta”, kura darbinieces sagādāja iesaiņojumam kastes. Tā kopīgi esam radījuši prieku mūsu pilsētas iedzīvotājiem!

Informāciju sagatavoja:
Siguldas pilsētas vidusskolas ārpusklases pasākumu koordinatore
Māra Taimiņa


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi